Prijava

Vaša prijava

Mladić iz Petrovine dragovoljno predao policiji 620 grama marihuane: Završio je u pritvoru uz kaznenu prijavu zbog proizvodnje i prodaje droge

[]

marihuane

Mladić (26) iz Petrovine Turopoljske dragovoljno je predao policiji 620 grama marihuane. Dio marihuane pronađen je kod njega u automobilu, a drugi dio je skrivao u kući u Petrovini Turopoljskoj, objavila je Policijska uprava zagrebačka.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Sumnja se da je protivno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, s ciljem daljnje preprodaje i ostvarivanja protupravne imovinske koristi na ilegalnom tržištu nabavljao veće količine marihuane.

Policija je u subotu prilikom obavljanja kontrole vozila i vozača u Velikoj Gorici zaustavila osobni automobil marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao osumnjičeni. Prilikom postupanja mladić je policijskim službenicima iz torbice dragovoljno izručio plastičnu vrećicu ispunjenu s 5,12 grama marihuane, da bi potom iz unutrašnjosti vozila dragovoljno predao sedam plastičnih paketića i jednu plastičnu posudicu ispunjeno s ukupno 15,51 grama marihuane, naveli su iz policije.

Mladić je policijskim službenicima iz svoje kuće u Petrovini Turopoljskoj također predao jednu plastičnu kutiju ispunjenu marihuanom ukupne težine 600 grama, te digitalnu vagu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Objava Mladić iz Petrovine dragovoljno predao policiji 620 grama marihuane: Završio je u pritvoru uz kaznenu prijavu zbog proizvodnje i prodaje droge pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


Što smo sve obilježili u ožujku