Prijava

Vaša prijava

Novo masovno cijepljenje i docjepljivanje u Velikoj Gorici: Građane će cijepiti s Pfizerovim cjepivom, a pozvat će ih njihovi obiteljski liječnici

[]

masovno

Masovno cijepljenje i docjepljivanja građana protiv covida održat će se u subotu, 24. travnja u Velikoj Gorici i Zagrebačkoj županiji, objavila je u petak županija. Građani će se cijepiti s Pfizerovim cjepivom u svim gradovima županije. Liječnici obiteljske medicine obavijestit će 7200 pacijenta o terminu cijepljenja.

U Velikoj Gorici cijepljenje će biti organizirano u Srednjoj strukovnoj školi, Ulica kralja Stjepana Tomaševića 21.

Cijepljenje počinje od 8 sati u svim  županijskim gradovima na devet posebno organiziranih punktova. Prema planu i raspodjeli cjepiva županijskog Zavoda za javno zdravstvo drugu dozu Pfizera dobit će 4504 pacijenata, koji su procijepljeni u prvom krugu 20. ožujka, te 2696 novih pacijenata koje će odrediti liječnici obiteljske medicine.

– Kako bi se masovno cijepljenja odvijalo prema planu i u skladu s epidemiološkim mjerama, mole se građani da na cijepljenje dolaze u točno dogovoreno vrijeme koje će im javiti liječnici obiteljske medicine – ističu iz Zagrebačke županije.

 

 

Objava Novo masovno cijepljenje i docjepljivanje u Velikoj Gorici: Građane će cijepiti s Pfizerovim cjepivom, a pozvat će ih njihovi obiteljski liječnici pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


Organizacija nastave od ponedjeljka 19.04.2021.

Od utorka poskupljuje benzin, a cijena dizela pada