Prijava

Vaša prijava

Ivo Jelušić zgrožen stanjem tržnog centra u Velikoj Gorici: Ovog nema ni u Mrduši Donjoj. Ovo je ruglo, primjer nečistoće i neurednosti!

[]

gorici

Kandidat za gradonačelnika Velike Gorice, Ivo Jelušić, održao je u utorak konferenciju za medije na kojoj je govorio o stanju uređenosti u Velikoj Gorici, odnosno o katastrofalnom stanju goričkog tržnog centra koji se nalazi u središtu grada.

– Pogledajte ovaj tržni centar, ovoga nema ni u Mrduši Donjoj! Ovo ruglo, ovaj rijetki primjer nečistoće i neurednosti, ovo se nalazi u šestom po veličini gradu u Hrvatskoj – kazao je Ivo Jelušić.

Konstatirao je da je „sve krenulo naopako od samog početka jer kad HDZ u Gorici nešto vodi, to ne može izaći na dobro“.

gorici

– Upropastili su komunalno poduzeće Velkom, ovaj tržni centar, sada projekt aglomeracije i izgradnju pročistača…Dokle? I zašto? – pita se Jelušić.

Jelušić smatra da će takvo stanje biti dokle god su na vlasti i dokle god im 15 do 20 posto građana na izborima daje povjerenje da mogu raditi što hoće.

– A većina njih, 80 posto, to mirno promatra, šuti ili gunđa u sebi, a dobrom dijelu njih je teško izaći na izbore i reći dosta – dosta je toga i dosta je vas!

– Slika govori više od riječi – pogledajte, poslikajte i recite da li bi itko ovo želio imati u svom dvorištu? A mi to imamo u centru svoga grada, ovdje kupujemo meso, ribu, kruh i ostalu hranu. Gledamo to svaki dan i Boga molimo da se ne zarazimo od ove nečistoće – rekao je Jelušić.

Jelušić kaže da je razgoavrao s ljudima koji ovdje rade, sjeća li se tko kada je zadnji put ovim prostorom prošao stroj za čišćenje ili pak da je netko ovo pošteno očistio, dezinficirao, oprao…

Gorica je najveća po neredu i smeću

– Oni koji su do sada vladali i koji to ponovo žele kažu ‘Gorica je velika’. Po čemu? Po ovom neredu i smeću je ne velika, nego i najveća u cijeloj Hrvatskoj.

gorica

HDZ-ova vlast ovaj je objekat predala u ruke privatnika i on njim upravlja, kako na štetu vlasnika nekih prostora koji su to pošteno platili, tako i na štetu najmoprimaca, obrtnika kojima je to iznajmljeno i koji to pošteno plaćaju iako nemaju ni grijanja zimi, a plaćaju 11 kuna mjesečno po kvadratu za održavanje i čišćenje, nadodao je kandidat SDP-a, GLAS-a i HSS-a za gradonačelnika Velike Gorice.

– HDZ-ova vlast sa svojim trabantima predala je to privatniku i ne daj Bože da bi ga ikada priupitali kako time upravlja, čisti li to, je li to opasno po zdravlje građana i ljudi koji tu rade. Postavljam pitanje aktualnom obnašatelju dužnosti: Jeste li ikada otkad ste na vlasti u zadnjih par godina iskoristili svoje ovlasti da zaštitite zdravlje i interes građana? Jeste li ikada tražili da se ovaj prostor dovede u red i iole pristojno stanje? Jeste li pozvali sanitarnu inspekciju, ako vi ne želite, da natjera vlasnika ovog prostora da ga očisti i uredi? Sigurno niste i sigurno nećete! – dodaje Jelušić.

– Ja hoću i to ću napraviti! U ovaj tržni centar i ovaj grad u cijelosti zaista treba uvesti red – i ja ću ga uvesti – zaključio je kandidat za gradonačelnika Velike Gorice, Ivo Jelušić.

gorica

 

Objava Ivo Jelušić zgrožen stanjem tržnog centra u Velikoj Gorici: Ovog nema ni u Mrduši Donjoj. Ovo je ruglo, primjer nečistoće i neurednosti! pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.