Prijava

Vaša prijava

Iz Banskih dvora ravno u Veliku Goricu: Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković popio kavu i dao potporu Krešimiru Ačkaru i Stjepanu Kožiću

[]

plenković velika gorica

Predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković u petak poslijepodne navratio je u Veliku Goricu kako bi dao potporu svom stranačkom kolegi i kandidatu za goričkog gradonačelnika Krešimiru Ačkaru i Stjepanu Kožiću, nezavisnom kandidatu za župana Zagrebačke županije kojeg podržava i njegova stranka. Uz Plenkovića u Goricu su, među ostalima, stigli ministri i podpredsjednici Vlade Davor Božinović i Tomo Medved.

Plenkovć je istaknuo kako je uvjeren u pobjedu obojice kandidata, te da će Ačkar s novom energijom i programom dati doprinos razvoju našeg grada. Naglasio je i kako je Ačkar tim programom na tragu glavne krilatice njegove kampanje ”Gorica je Velika”, te iznio dosad neobjavljenu informaciju ustvrdivši kako Velika Gorica sada ima oko 80.000 stanovnika.

Ačkar se zahvalio na potpori i istaknuo kako je u naš grad iz Vlade i EU fondova u protekla četiri mjeseca stiglo 32 milijuna kuna.

Gosti Velike Gorice bili su i brojni gradonačelnici i načelnici općina iz Zagrebačke županije koji su svi krenuli u službenu predizbornu kampanju. Svi su oni, pa i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, popili kavu u kafiću na goričkom Trgu Stjepana Radića.

Plenković sa županom Kožićem i kandidatima za dožupane Zagrebačke županije / Foto: Facebook SK

”Zahvala premijeru Andreju Plenkoviću na danoj podršci za još jedan mandat župana Zagrebačke županije. Zajedno s Ervinom Kolarcem i Damirom Tomljenovićem, kandidatima za moje zamjenike, s premijerom sam se večeras susreo u Velikoj Gorici”, napisao je na svom Facebook profilu župan Stjepan Kožić.

 

Objava Iz Banskih dvora ravno u Veliku Goricu: Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković popio kavu i dao potporu Krešimiru Ačkaru i Stjepanu Kožiću pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.