Prijava

Vaša prijava

Tužna vijest: U Osječko-baranjskoj županiji od korone umrlo dvoje prerano rođene djece

[]

umrlo

Broj novozaraženih pada, a danas ih je ispod 1.000 na cijelom području Hrvatske, kazao je u nedjelju Davor Božinović, šef Nacioanlnig stožera. No broj preminulih je i dalje velik. Iz Slavonije je stigla tužna vijest da je umrlo dvoje prerano rođene djece.

– U Osiječko-baranjskoj županiji preminulo je osam osoba u dobi od 47 do 91 godine, a nažalost preminulo je i dvoje prerano rođene djece koja su uz druge bolesti imala i covid-19 – objavili su iz županije.

Na području Zagrebačke županije od jučer su oboljele 234 osobe, a u Velikoj Gorici 47.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

U Hrvatskoj je dosad utrošeno oko 900 tisuća doza cjepiva, a cijepljeno je više od 700 tisuća ljudi. Idući će se tjedan povećati kapaciteti cijepljenja.

 

Objava Tužna vijest: U Osječko-baranjskoj županiji od korone umrlo dvoje prerano rođene djece pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.