Prijava

Vaša prijava

Krešimir Ačkar o daljnjem razvoju Veleučilišta Velika Gorica: Pokretanjem novih studijskih programa prerast će u Sveučilište

[]

veleučilišta

V.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar najavio je u ponedjeljak daljnji razvoj goričkog Veleučilišta. Ačkar je istaknuo da će pokretanjem novih studijskih programa i kvalitetnom suradnjom s drugim visokoškolskim ustanovama prerasti u Sveučilište.

– Veleučilište u Velikoj Gorici jedna je od najljepših priča u našem gradu u zadnjih dvadesetak godina. Obrazovanje stvara nove vrijednosti u svim segmentima života i jedini je ispravan odgovor na zahtjeve tržišta rada. Polazeći od kvalitetnog predškolskog, osnovnoškolskog, srednjoškolskog, visokoškolskog i cjeloživotnog obrazovanja, cilj nam je da naše Veleučilište Velika Gorica pokretanjem novih studijskih programa i kvalitetnom suradnjom s drugim visokoškolskim ustanovama preraste u Sveučilište. Želimo da mladi ljudi iz cijele Hrvatske dođu na školovanje u naš grad, mnogi od njih i da ovdje ostanu, zasnuju obitelji, pokrenu posao – istaknuo je Ačkar u Facebook objavi.

Objava Krešimir Ačkar o daljnjem razvoju Veleučilišta Velika Gorica: Pokretanjem novih studijskih programa prerast će u Sveučilište pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


Projektni dan – razredna nastava