Prijava

Vaša prijava

Ddržana radionica sa temom o ugradnji razdjelnika topline i termostatskih ventila


Dana 07.05.2013. u prostoriji vijećnice Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica održana je Radionica  sa temom o ugradnji razdjelnika topline i termostatskih ventila u centralnom toplinskom sustavu na području Grada Velike Gorice za 2013. Godinu, koju je organizirao Grad Velika Gorica, Upravni odjel za gospodarstvo i poljoprivredu u suradnji sa Gradskim stambenim gospodarstvom Velika Gorica.

Na samoj radionici su svi zainteresirani dobili sve potrebne informacije od predstavnika Regionalne energetske agencije sjeverozapadne Hrvatske (Regea) koje su ih zanimale a odnosile su se na Natječaj za sufinanciranje ugradnje razdjelnika topline i termostatskih ventila u centralnom toplinskom sustavu na području Grada Velike Gorice za 2013.godinu kao i za sam Projekt ugradnje gore navedenog.

Najčešća pitanja odnosila su se na isplativost ugradnje razdjelnika, gdje i kako ih ugraditi, kako će se obračunavati potrošnja što je potrebno za prelazak na obračun prema stvarnoj potrošnji ali su upućeni i mnogi savjeti za samo korištenje termostatskih ventila, kako provoditi regulaciju temperature prostorija zimi, koje su preporučene temperature u pojedinim prostorijama i mnogi drugi.

Tekst se nalazio na adresi: http://www.gsgvg.hr/ddrzana-radionica-sa-temom-o-ugradnji-razdjelnika-topline-i-termostatskih-ventila, ali više nije dostupan.