Prijava

Vaša prijava

VAŽNO UPOZORENJE! - Zahtjev za izdavanje rješenja o izvanrednom stanju


Važno upozorenje!
Ovlaštenim predstavnicima suvlasnika Stambenih zgrada
Suvlasnicima Stambenih zgrada

Poštovani!

Skrećemo vam pozornost na odredbe Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama, odnosno na krajnji rok za podnošenje Zahtjeva za izdavanje rješenja o izvedenom stanju, koji je 30.6.2013. godine.

Prema napucima Ministarstva graditeljstva Republike Hrvatske i Upravnog odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Velike Gorica, vlasnici nezakonito izgrađenih nekretnina mogu, ukoliko nemaju potrebnu dokumentaciju za legalizaciju, predati prazan Zahtjev uz obrazloženje da će se dokumentacija naknadno dostaviti.

Stoga vam i mi predlažemo da suvlasnici koji imaju nelegalno proširene ili zatvorene lođe, balkone i druge dijelove višestambene zgrade, podnesu zahtijev Upravnom odjelu za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Velika Gorica najkasnije do 30.6.2013. godine, kako bi ispunili zakonsku obvezu što se tiče roka podnošenja prijedloga.

Molimo vas da ovaj naputak shvatite krajnje ozbiljno zbog eventualnih posljedica koje mogu biti ako ne legalizirate nelegalne dijelove stana, kao posebnog dijela zgrade.

Sa poštovanjem,

Direktorica Gordana Kovačić Hubak

Zahtjev za izdavanje rješenja o izvanrednom stanju možete skinuti na sljedećem linku:

ZAHTJEV ZA IZDAVANJE RJEŠENJA O IZVEDENOM STANJU