Prijava

Vaša prijava

MojPosao donosi tjedni pregled najboljih ponuda za posao


 

Deegeetal traži osobu s visokom stručnom spremom i tri godine iskustva za poziciju Happiness Manager (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu 15. svibnja.

 

Crowe Horwath konzultantska je tvrtka koja traži ekonomista za poziciju Samostalni knjigovođa (m/ž). Poslodavac nudi profesionalno usavršavanje u međunarodnom okruženju.

 

K i K Elektronika traži djelatnike na mjestu Savjetnik u prodaji (m/ž) na lokacijama: Poreč, Rijeka, Split, Šibenik, Varaždin, Velika Gorica i Zagreb. Prijavite se do 17. svibnja.

 

SE-MARK traži komunikativne kandidate za poziciju Asistent u prodaji (m/ž). Potrebno je poznavanje engleskog, a iskustvo u prodaji je prednost. Rok za prijavu je 17. svibnja.

 

Fresenius Medical Care za zagrebački ured traži dinamičnu i pozitivnu Osobu zaduženu za kvalitetu (m/ž) te implementaciju, održavanje i ažuriranje sustava za kvalitetu u poliklinikama za dijalizu.

 

Mlinar širi poslovanje i zapošljava osobu na poziciji Glavni knjigovođa (m/ž). Poslodavac nudi stalni radni odnos. Rok za prijavu je 23. svibnja.

 

Nanobit je nositelj nagrade Najbolji poslodavac i najveći hrvatski game development studio. Trenutno traže osobu za poziciju Marketing Analyst (m/ž). Prijave šaljite do 18. svibnja.

 

Schnell Gut und Günstig Renovierung GmbH traži kvalitetnog, iskusnog i samostalnog Vodoinstalatera (m/ž) za rad u Njemačkoj (München). Smještaj je osiguran, poslodavac nudi stalni radni odnos, rok za prijavu je 24. svibnja, a početak rada odmah.

 

C & A traži motivirane djelatnike za poziciju Rukovoditelj s iskustvom u vizual merchandisingu (m/ž) na području Zagreba, Koprivnice i Šibenika. Prijave možete slati do 15. svibnja.

 

Auto Hrvatska Autodijelovi zbog povećane tržišne aktivnosti objavljuju potrebu za marljivim, okretnim i stručnim osobama za radno mjesto Elektroničar u servisu servisne opreme (m/ž). Radno iskustvo nije uvjet, a rok za prijavu je 16. svibnja.