Prijava

Vaša prijava

MDMA, KOKAIN, GLJIVE... Mladić u Velikoj Gorici uhićen zbog preprodaje svih mogućih vrste droge, nema čega nije bilo u njegovom stanu


Zagrebačka policija kazneno je prijavila i predala pritvorskom nadzorniku 20-godišnjeg mladića, osumnjičenog za preprodaju različitih vrsta droge - marihuane. psihoaktivnih gljiva, MDMA droge i kokaina, priopćeno je u petak iz Policijske uprave zagrebačke.

Kriminalističkom istragom je utvrđeno da je osumnjičeni 20-godišnjak na zasad neutvrđeni način, radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine marihuane, gljiva koje sadrže psihoaktivnu tvar psilocibin, drogu MDMA i kokain koju je skrivao u stanu kojim se koristi na području Velike Gorice.

Sumnja se da je prepakiravao drogu, dogovarao kupoprodaju i prodavao.

Pretragom stana pronađeno je ukupno 1.468 gram marihuane, 255 komada MDMA tableta, 22 grama kokaina, 181 gram gljiva, 10 plastičnih vrećica za vakumiranje, tri digitalne vage te 950 kuna i 200 eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu za mladež u Velikoj Gorici, priopćeno je iz PU zagrebačke.