Prijava

Vaša prijava

DORIS SLUČAJNO OTKRILA GDJE JE KUPILA KUĆU BEZ KREDITA Voditeljica uživa u svom novom domu, a susjedi su prepoznali lokaciju: 'Dobro nam došla!'


Glazbenik Boris Rogoznica (30) za Slobodnu Dalmaciju se pohvalio da je sa suprugom Doris Pinčić (31) kupio kuću bez kredita. Otkrio je da su je platili u gotovini zato jer su prethodnih sedam, osam godina 'intenzivno radili'.

Uz kuću imaju i vrt od 130 kvadrata gdje planiraju saditi voće i povrće, a imaju i veliku kuhinju gdje će voditeljica moći snimati kulinarske emisije.

doris2 

"Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik", izjavio je Rogoznica.

Doris često objavljuje slike iz svoga doma na Instagramu tako da je pokazala svoju kuhinju i dnevnu sobu, a nedavno je slučajno otkrila i lokaciju.

doris 

Obožavatelji su prepoznali da se radi o Velikoj Mlaki, mjestu smještenu između Zagreba i Velike Gorice, a jedan joj je napisao: 'Dobro došla u susjedstvo'.