Prijava

Vaša prijava

ODABRALI SMO DOBITNIKE VELIKE NAGRADNE IGRE JUTARNJEG I DORMEA Pobjednička ljubavna priča osvaja totalni makeover spavaće sobe!

['SiteMeta Keywords']

Prije Interneta imali ste prilično uski krug ljudi i socijalnih kontakata među kojima ste mogli upoznati svoju srodnu dušu. Veze su uglavnom počele u školi ili na fakultetu, na radnom mjestu, na nekom događanju ili izlasku u vašem mjestu stanovanja. Sve izvan toga bilo je predaleko i šanse da upoznate ikoga izvan svojeg životnog kruga bile su minimalne. 

MSN, Facebook, Iskrica, Tinder i ostale aplikacije zauvijek su promijenile način upoznavanja. Mjesto stanovanja više nije bilo prepreka, a partnera možete odabrati prema interesima i stajalištima. Nije ni čudo da brakovi u koje ulaze partneri koji su se upoznali online traju duže, barem tako pokazuju istraživanja fakulteta u Beču i Essexu.  

Više ne bi trebala biti nikakva sramota reći da smo partnera upoznali online. Ali, u Hrvatskoj je i dalje tabu, pokazala je to i naša native kampanja “Ljubav na prvi svajp” koju smo radili uoči Valentinova u suradnji s Dormeom.  

Stoga smo pokrenuli nagradni natječaj i nagradili one najhrabrije, koji su s nama podijelili svoje najljepša, najzabavnija i najluđa iskustva s upoznavanjem preko Interneta. Prijava je bilo mnoštvo, svaka priča je stvarno bila posebna, a o dobitnicima je odlučio žiri Studio Moderne i Jutarnjeg lista. 

Glavnu nagradu, totalni makeover spavaće sobe (uključuje Dormeo madrac, kućni ogrtač, set Warm hug i set Sleep Insipiration) osvaja Branka Hrupelj iz Zagreba!

Utješne nagrade, po jedan poklon set Warm hug, osvajaju:

1. Ines Majer, Požega

2. Mihaela Brčić, Velika Gorica

3. Maja Mušura Malatestinić, Zagreb

4. Irena Škvorc, Čakovec

Nagrađene ljubavne priče kojih ne bi bilo bez novih tehnologija uskoro ćemo objaviti na portalu Jutarnji.hr


Matualac u Istri

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike