Prijava

Vaša prijava

Ivan Majcunić pojačao Cibonu


Share

Kapetan Gorice i višegodišnji nositelj igre napušta redove Bikova. Ivan Majcunić prelazi u Cibonu koja postaje novi izazov za ovog izvrsnog beka  šutera. U zadnjih nekoliko sezona Ivan je dao ogroman doprinos u povijesnim uspjesima velikogoričkog premijerligaša i teško će ga bilo tko nadomjestiti. Sudjelovao je u pokoravanju 1. muške lige kada je Gorica dohvatila HT Premijer ligu savršenim skorom 24-0. U Premijer ligi s Goricom je dohvatio prvi Playoff u povijesti kluba, a zatim i sjajno 4. mjesto u netom završenoj sezoni. Tu su također uspjesi u Kupu Krešimira Ćosića i ABA2 ligi.

Karijeru je započeo u rodnom Jastrebarskom igrajući za Košarkaški klub Jasku, odakle je prešao u Goricu, a dvije je sezone proveo je i u Zagrebu.

 

U protekloj sezoni je u dresu Gorice u ABA 2 ligi za 24.4 minute provedene u igri postizao u prosjeku 12.3 poena, 3 skoka i 1.3 asista, dok je u HT Premijer ligi za 21.8 minuta bilježio 9.1 poen, 2.2 skoka, 1.4 asist, 3 blokade i 1 ukradenu loptu.

S reprezentacijom U-18 je na Europskom prvenstvu 2014. godine uzeo broncu, a godinu nakon s U-19 i srebro na Svjetskom prvenstvu kada je u drami na Kreti Hrvatska nakon produžetaka izgubila od SAD-a.

Želimo mu da i u redovima Vukova nastavi s odličnim igrama. Majci, hvala ti za sve, sretno i do viđenja.