Prijava

Vaša prijava

Ivan Tvrtko Majić – novo pojačanje u našim redovima


Share

Nakon potpisa Tomislava Cvitkovića i produljenja ugovora Karla Uljarevića,  nastavljamo sa slaganjem rostera za novu sezonu.

Klubu se na dvogodišnju vjernost obavezao Ivan Tvrtko Majić. Majo je sa 194cm visine iskoristiv na pozicijama beka i niskog krila, a protekle 3 i pol godine proveo je u redovima Furnira. Prošle sezone bilježio je 8.6 poena i 2.5 skoka  po susretu, a posebno se iskazao preciznošću za tri poena koje je gađao s 45,9% uspješnosti što je bio jedan od najboljih postotaka u HT Premijer ligi

 

Majić je izrazio zadovoljstvo što svoju karijeru nastavlja na jednom višem nivou. “Poziv iz KK Gorice me obradovao te se nadam da ću opravdati ukazano povjerenje. Raduje me rad s trenerom Sesarom gdje ću sigurno svoju igru podignuti na višu razinu. Također, vjerujem da ću se brzo uklopiti u ekipu zbog toga što sam u mlađim kategorijama igrao s većinom njih”.

Kod Josipa Sesara većina igrača nadogradila je svoje košarkaške mogućnosti, a on je zadovoljan novom prinovom: “Tvrtka smo pratili već duže vrijeme i znamo da se radi o borbenom i karakternom igraču kojeg krasi odličan šut.  Dugoročnim ugovorom pokazujemo vjeru u njegove ljudske i igračke sposobnosti i nadam se da će u što kraćem vremenskom periodu uhvatiti pravi ritam i uklopiti se u momčad” – izjavio je glavni strateg Gorice.

Sportski direktor Ljubo Prgomet također je zaslužan za ovaj potpis. “Ivan Tvrtko Majić je mlad igrač kojeg smo pratili već duže vrijeme. Sada je pred njim puno rada i odricanja da bi se dokazao i pokazao  da može napraviti iskorak na višoj razini igranja dvije lige”.
Ovdje nije kraj priče jer u sljedećim danima očekujemo dolazak još nekih zvučnih imena.