Prijava

Vaša prijava

Gorica započela s pripremama za novu sezonu

[]

Košarkaši Gorice okupili su se u Gradskoj sportskoj dvorani i započeli s pripremama za novu sezonu u kojoj nas očekuju nova iskušenja.

Trener Josip Sesar zatekao je dosta starih (Mašić, Baković, Uljarević, Kapusta, Kalajžić, Savić), ali i neka nova lica (Cvitković, Majić, Cinac).  Tu su i dojučerašnji  juniori koji su priključeni ekipi: Miloloža, Sokol, Ivanetić. Nema sumnje da će Sesar i njegov stručni stožer  pripremiti ekipu ekipu na najbolji mogući način te da ćemo opet gledati prepoznatljivi stil igre velikogoričkih košarkaša.

Josip Sesar: “Prije svega lijepi pozdrav svima koji prate našu stranicu. Jedva smo dočekali da pripreme krenu. Momčad smo manje više sastavili, ostalo nam je još da dodatno pokrijemo jednu ili dvije pozicije u skladu s našim financijskim mogućnostima. Pripreme ćemo odraditi u Velikoj Gorici i s profesorom Filipijem u njegovom fitnes centru. Imat ćemo i prijateljskih utakmica, većinom sa zagrebačkim klubovima. Radit ćemo sve u skladu s epidemiološkim mjerama jer moramo voditi računa o zaštiti svih sudionika tih utakmica. Za sada mogu biti zadovoljan načinom kako momci izgledaju i koliko su spremni došli na pripreme. Zadovoljan sam i motiviranošću i fokusom kojim pristupaju treninzima. Nadam se da će cijeli pripremni period proći  bez nekih ozljeda i da ćemo spremni dočekati prve utakmice” – zadovoljan je glavni strateg Gorice.

Ante Mašić najiskusniji je košarkaš u redovima Gorice i već dugi niz godina jedan od glavnih nositelja igre: “Krenula je nova sezona nakon podužeg odmora. Svi smo jedva čekali da krenemo u nove izazove. Došli su novi igrači i dobro su se uklopili u ekipu. Nadam se da ćemo i ove sezone ponoviti prošlu koja je bila najuspješnija u povijesti kluba. Samo da nas zaobiđu ozljede i mislim da će sezona biti jako dobra” – zaključio je Maške.

Ambicije kluba i dalje su visoke, borba za vrh domaćeg prvenstva i pomrsiti račune uobičajenim favoritima. Bikovi su proteklih sezona grabili krupnim koracima prema vrhu hrvatske košarke i sada ćemo nastojati tu se i zadržati.

 

The post Gorica započela s pripremama za novu sezonu appeared first on Košarkaški klub Gorica.