Prijava

Vaša prijava

Sutra uzvratna utakmica polufinala playoffa

[]

Sutra će košarkaši Gorice pokušati nemoguće, pobijediti Zadrane u drugoj polufinalnoj utakmici playoffa HT Premijer lige.  Bikovi su ove sezone već pobijedili Zadar tricom Uljarevića u zadnjoj sekundi, ali tada je momčad Josipa Sesara bila kompletna i ritam joj nije bio isprekidan stalnim izolacijama zbog korone.

Ovaj puta svi aduti su u rukama Veljka Mršića. Svi igrači su mu u dobrom modusu, nema problema s ozljedama i imat će priliku dvokorakom doći do finala.

S druge strane Goričanima se u prvoj utakmici ozlijedio i Lovro Mazalin, jedini igrač koji je mogao glumiti peticu s obzirom da su gorički centri van stroja.

Jedini način na koji bi Bikovi mogli do pobjede je veliki broj poena iz brze tranzicije i trica na barem 50%. No to je lakše reći nego izvesti na terenu protiv favorita ovogodišnjeg prvenstva, a svjestan je toga i glavni strateg Goričana Josip Sesar: “Mi i dalje igramo bez tri svoja ozlijeđena igrača, Batura, Ljubičića i Bakovića, a na prethodnoj utakmici nam se ozlijedio i Lovro Mazalin. Vidjet ćemo pred samu utakmicu koliko će on uopće biti spreman da participira u ovom susretu. U svakom slučaju mogu ponoviti ono što sam rekao prije polufinala –  da je Zadar izraziti favorit u ovoj seriji. Mi ćemo se svakako dobro pripremiti, treba nam biti putokaz ono drugo poluvrijeme koje smo odigrali u Zadru i vidjeti gdje će nas to odvesti” – zaključio je Sesar.

Ozren Pavlović pokazao se kao veliko pojačanje koje se priključilo Gorici tijekom sezone, ali i njega je korona presjekla u samom finišu prvenstva. I sutra će pred njim biti težak posao hrvanja s Onuakuom, Vukovićem i ostalima.

Ozren Pavlović: “Sutra ćemo se fokusirati na našu igru i dati svoj maksimum. Držat ćemo se taktičkih segmenata koje smo dogovorili i  na domaćem terenu igrati s više samopuzdanja. Zadar igra na visokom nivou i očekujem još jednu dobru utakmicu” – mišljenja je Pavlović.

Karlo Uljarević tricom sa zvukom sirene donio je već jednu pobjedu protiv Zadra: “Očekuje nas druga utakmica polufinala prvenstva Hrvatske protiv Zadra. Prvu utakmicu su zasluženo pobijedili, a kod nas je bilo dobro drugo poluvrijeme. Bili smo dosta agresivniji u obrani i u napadu. Kažnjavili smo neke njihove propuste jer mislim da su se i oni malo opustili u drugom poluvremenu. To nam je neka pouka kako trebamo igrati sutra, kako i što trebamo raditi na terenu. Vjerujem u ovu ekipu, vjerujem da možemo pobijediti i vratiti seriju u Zadar” – nije izgubio nadu Uljarević.

Utakmica je na rasporedu u četvrtak 20. svibnja s početkom u 20:30 sati, a prijenos je na Arena sportu.

Šteta je da se utakmica igra bez gledatelja jer ova je generacija zaslužila veliki pljesak s tribina bez obzira na rezultat sutrašnje utakmice.

 

 

The post Sutra uzvratna utakmica polufinala playoffa appeared first on Košarkaški klub Gorica.