Prijava

Vaša prijava

Gorica jedina bez poraza u skupini C

[]

S dvije uvjerljive pobjede protiv renomiranih momčadi iz Slovačke i Austrije, Bikovi pretendiraju na jedno od prva dva mjesta koja vode u četvrtfinale

Poslije dvije pobjede u domaćem prvenstvu i zatim još jedne u Alpe Adria Kupu košarkaši Gorice užarili su košarkašku atmosferu u Velikoj Gorici.

U susretu protiv desetorostrukog prvaka Austrije BK IMMOunited Dukes-a iz Klosterneuburga svi segmenti igre funkcionirali su besprijekorno. Šut za dva iznad 50%, šut za tri iznad 40%, ukupno 28 asistencija, dominacija u skoku (41-31), kontrola utakmice od početka do kraja.

Trener Josip Sesar može biti zadovoljan jer momčad je prodisala, akcije su sve tečnije i ambicije u ovom srednjoeuropskom natjecanju sada su stepenicu više.

Među igračima je uspostavljena kemija i hijerarhija unutar ekipe što je uvijek jedan od glavnih preduvjeta za postizanje uspjeha. Jučer ih je čak 6 imalo dvoznamenkaste brojke u rubrici koševa, a protivnici nikad ne znaju na koga se treba fokusirati. Nema sumnje da će Goričani dati sve od sebe do postanu prvi hrvatski klub koji je osvojio ovo natjecanje, a svi preduvjeti su stvoreni.

U skupini C Gorica je jedina ekipa bez poraza s više nego izglednim šansama za prolaz u drugi krug, a sljedeći protivnik bit će uzvrat protiv Spišskih Rytiera iz Slovačke.

 
 

The post Gorica jedina bez poraza u skupini C appeared first on Košarkaški klub Gorica.