Prijava

Vaša prijava

U petak protiv VROS-a

[]

Poslije odlične predstave i ne(s)pretnog poraza na gostovanju u Zadru Bikovi će priliku za popravak imati u petak protiv Vrijednosnica Osijek

U 11. kolu HT Premijer lige košarkaši Gorice dočekuju ekipu Vrijednosnica Osijek. Bikovi su u prošlom kolu bili na pragu velike senzacije i samo su ih milimetri dijelili od pobjede protiv Zadra u Zadru. Međutim, i poraz je dio igre, a s njim su Goričani sada na omjeru 5-5 u HT Premijer ligi.

S druge strane, VROS je s velikim ambicijama krenuo u ovu sezonu, osjetno su pojačali roster zbog nastupa u ABA2 ligi, ali u domaćem prvenstvu šepaju i trenutno su na omjeru 3-6.

Bez obzira na nešto lošiji start Brokeri raspolažu kvalitetnim kadrom, a po koš Gorice najopasniji bi mogli biti iskusni kapetan Lisica, zatim Đorđe Topolović te Kuany Ngor. Također, trebalo bi pripaziti i na mlade snage poput Vite Porobića.

Karlo Uljarević rođeni je Osječanin, ali nije imao prilike u seniorskoj kategoriji nastupiti za osječkog premijerligaša nego je često imao priliku igrati protiv njega: „Očekuje nas utakmica protiv Osijeka. Jako dobra momčad na koju idemo poslije teškog gostovanja u Zadru. Mislim da ako budemo 100% unutra s pristupom i borbenošću da imamo velike šanse za pobjedu na domaćem terenu” – zaključio je Ulja.

Bože Radoš u duetu s Mikijem Starčevićem preuzeo je klupu Gorice nakon odlaska Josipa Sesara. Iza njih je pobjeda u Alpe Adria Kupu i tijesan poraz u Zadru: Nakon nesretnog i nespretnog poraza protiv Zadra na domaći teren nam stiže ekipa Osijeka. Osijek je jedna mlada ekipa puna potentnih igrača što domaćih što stranih. Sigurno je da nas ne očekuje lagan posao, međutim ako pokažemo istu dozu htijenja, energije, koncentracije i odlučnosti kao u Zadru vjerujem u pozitivan ishod i još jednu pobjedu na domaćem parketuriječi su trenera Gorice Bože Radoša.

Utakmica je na rasporedu u petak 19. studenog s početkom u 18 sati. Igra se u Gradskoj sportskoj dvorani, a prijenos je na HKS TV-u.

Dolazak na utakmicu nije dozvoljen gledateljima zbog novih epidemioloških mjera.

 

 

The post U petak protiv VROS-a appeared first on Košarkaški klub Gorica.