Prijava

Vaša prijava

Gorica dočekuje Šibenku

[]

Šibenčani stižu u Goricu osokoljeni gostujućom pobjedom u Osijeku protiv ekipe Vrijednosnica

U 12. kolu HT Premijer lige sastaju se u subotu ekipe Gorice i Šibenke. Bikovi su u nešto komotnijem položaju jer se nalaze u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice s omjerom 6-5. Šibenčani su se pobjedom u zaostaloj utakmici protiv VROS-a uspjeli odlijepiti s dna tablice i sada su na omjeru 3-8. Sigurno je da će ova pobjeda dati krila igračima Damira Milačića da pokušaju uzvratiti Goričanima za poraz na Baldekinu još u 1. kolu domaćeg prvenstva.

Igrači Bože Radoša morat će pripaziti na iskusne tricaše kao što su Bašić i Arslanagić, ali i na igrače iz drugog plana poput Kujundžića i Jambrovića. Njih dvojica su početkom sezone pojačali redove Šibenke i nakon što su prošli razdoblje adaptacije u zadnje vrijeme pružaju sve bolje partije.

Trener Bože Radoš, iako odnedavno na klupi Gorice, već ima jednu pobjedu protiv Šibenke u domaćem prvenstvu. Naime, prošle sezone je mijenjao tadašnjeg trenera Sesara i vodio Bikove do pobjede. Nadamo se da će u subotu ponoviti prošlosezonski uspjeh i da će Gorica doći do novih bodova koji bi nam osigurali boravak u gornjem domu tablice.

Utakmica se igra 4.12. u Gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 18 sati. Prijenos je na HKS TV-u, a ulazak je dozvoljen gledateljima s važećim COVID potvrdama ili negativnim testom.

The post Gorica dočekuje Šibenku appeared first on Košarkaški klub Gorica.