Prijava

Vaša prijava

Batur se vraća na parket

[]

Ivan Batur prošao je kroz najteže razdoblje u životu svakog sportaša – razdoblje ozljede i dugotrajnog oporavka.

Ivan je nakon dugotrajne rehabilitacije napokon spreman pomoći ostatku momčadi u borbi za osvajanje pozicije koja vodi u Ligu za prvaka.

 Kako je izgledao  proces rehabilitacije i kako se sada osjećaš?

Rehabilitacija se pomalo približava svom kraju, mogu reći da me samo dani dijele od povratka natjecateljskim utakmicama. Cijeli taj proces je bio izazovan, nešto s čime se nisam susreo do sad. Sama operacija je bila onaj lakši dio, od same ozljede do operacije je prošlo svega 20-ak dana i stvarno veliko hvala Klubu jer su maksimalno pomogli u tom periodu. Prvi dio rehabilitacije sam obavio u Zagrebu u poliklinici Patela koji je trajao 2 mjeseca. Zatim sam otišao doma i nastavio raditi po njihovom programu koji su mi dali u poliklinici Patela. Oporavak je tekao po planu i početkom 12. mjeseca sam bio spreman pridružiti se treninzima kluba. Ponovno sam nastavio sa radom u poliklinici, a na terenu sam u to vrijeme radio individualno tijekom treninga. Kako je vrijeme prolazilo, osjećao sam se sve spremniji i počeo sam sa ekipnim treninzima, polako sam ulazio u kontakt igru. Ne osjećam nikakav strah tako da je ta prilagodba išla glatko. I evo, sad smo došli do trenutka da zaigram prve minute nakon 8 mjeseci pauze.

Tvoja trenutna spremnost za igru i povratak na parket?

Osjećam se potpuno spremnim i očekujem da ću zaigrati već na sljedećoj utakmici ovaj vikend protiv Zaboka.

Tvoj komentar dosadašnjeg dijela sezone u HT premijer ligi i rezultata u Alpe Adria Cupu.

Rekao bih da je sve u skladu sa očekivanjima i ambicijama kluba. U gornjem smo dijelu tablice što se tiče HT Premijer lige što nam je jako bitno jer naravno da želimo igrati Ligu za prvaka, nažalost nismo izborili prolazak u playoff Alpe Adria Cupa iako smo i tamo pružili dobre igre. Uz sve to nekako mi se čini da je najbitnije što smo izborili četvrtfinale kupa Krešimira Ćosića.

Najava narednih utakmica koje nas očekuju…

Idemo utakmicu po utakmicu, svaku ćemo se maksimalno pripremiti, nikog nećemo podcijeniti, ali se nikog ni ne bojimo. Najbitnije je da nas posluži zdravlje i da izbjegnemo ozljede ako je to ikako moguće. Stvarno vjerujem ako budemo svi na okupu da možemo ostvariti dobar uspjeh.

 

   

The post Batur se vraća na parket appeared first on Košarkaški klub Gorica.