Prijava

Vaša prijava

Korak bliže Ligi za prvaka

[]

Pobjedom protiv Zaboka 79:77 košarkaši Gorice još su korak bliži da izbore plasman u Ligu za prvaka. Novim bodovima protiv direktnog suparnika, igrači Bože Radoša gotovo da su zacementirali poziciju među prvih 6 momčadi koje će izboriti ovu Ligu.

Pobjeda je još vrjednija u svjetlu činjenice da su Bikovi tek izašli iz samoizolacije zbog korona virusa i da su se neki igrači tek oporavili od ozljeda. Jedva da su skupili koji zajednički trening prije ove važne utakmice pa je razumljivo da su oscilirali tijekom igre. Kako sreća prati hrabre tako je ovaj puta pomazila Goričane koji su unatoč visokom vodstvu dopustili gostima iz Zaboka da imaju posljednji šut za tri poena kojim su mogli do pobjede. Lopta je u neobičnoj rotaciji ispala iz obruča i bodovi su ostali u Velikoj Gorici.

Sada je pred Bikovima teško gostovanje protiv prvog pratitelja na tablici, ekipe Adria Oila, ali barem će trener Radoš imati nekoliko dana cijelu momčad na raspolaganju. Utakmica je na rasporedu u subotu 22. siječnja uz prijenos na HRT 2.

FOTOGALERIJA:

 

The post Korak bliže Ligi za prvaka appeared first on Košarkaški klub Gorica.