Prijava

Vaša prijava

Gorički mališani snimili video poruku Zadranima: ‘Zadar, Gorica, ponosni Bikovi’

[]

KK Gorica u petak je (18 sati) u sklopu 10. kola HT Premijer lige gost Zadra na Višnjiku. Predsjednik Gorice, ujedno i bivši igrač Zadra Duško Radović pokrenuo je niz aktivnosti vezanih uz snažno povezivanje ovih klubova.

Jedna od njih je i dar za male zadarske košarkaše, polaznike škola košarke. Tako iz Velike Gorice u Grad košarke stiže 77 lopti koje simboliziraju 77 godina rada KK Zadar.

Škola košarke Zadar dobit će 30 lopti, a Županijski savez Zadarske županije 47 koje će dalje raspodijeliti ostalim školama.

Radović je otišao korak dalje te je brendirao lopte, označio ih je amblemima i natpisima njenih budućih korisnika, a jednako je napravio i s ambalažom, mrežama i torbama u koje će lopte biti pospremljene i predane Zadranima.

Večer prije utakmice mali gorički košarkaši su pomogli u pripremi poklona za zadarske vršnjake i pri tome poslali poruku u Grad košarke: 

‘Zadar, Gorica, ponosni Bikovi’, uzvikuju Goričani.

Na večerašnjoj utakmici direktor KK Zadar Željko Žilavec i predsjednik KK Gorica Duško Radović potpisat će Povelju o košarkaškoj suradnji i prijateljstvu dvaju klubova. 

 

The post Gorički mališani snimili video poruku Zadranima: ‘Zadar, Gorica, ponosni Bikovi’ appeared first on Košarkaški klub Gorica.