Prijava

Vaša prijava

Biti ili ne biti – majstorica protiv Cedevite Junior

[]

U utorak se igra odlučujuća utakmica doigravanja između Cedevite junior i Gorice. Ulog je velik jer pobjednik ide u polufinale.

Četvrtfinalna serija između Bikova i Vitamina došla je do usijanja. Nakon što su obje ekipe ostvarile gostujuće pobjede serija se seli u zagrebački Dom sportova gdje ćemo saznati koja će momčad proći dalje. Prve dvije utakmice pružile su sve ono zbog čega je košarka jedan od najljepših sportova: borba do zadnje sekunde, neizvjesnost, atraktivnost, zakucavanja, preokreti, energija…

Nema sumnje da nas u majstorici čeka još jedan spektakl jer ekipe Mladena Starčevića i Damira Mulaomerovića dokazale su još kroz sezonu da su podjednake kvalitete i da se pobjednik neće znati do zadnje minute.

Marko Baković svoje košarkaško odrastanje proveo je u Cedeviti, a sutra će biti jedna od glavnih poluga u redovima Gorice: „Mislim da se nema više što puno pričati o dvobojima između Cedevite Junior i nas. Protivnik nam je vrlo dobro poznat i znamo što nas čeka. Na nama je da se prilagodimo i na parketu pružimo maksimum svojih mogućnosti. Majstorica je u pitanju i nema više mjesta za bilo kakve kalkulacije. Moramo ići na pobjedu jer svima nam je želja ponoviti polufinale playoffa. ” – zaključio je naš krilni centar.

Utakmica se igra u utorak 17.5. u maloj dvorani Doma sportova s početkom u 18 sati. Prijenos je na Arenasport TV.

Pozivamo sve navijače da dođu Dom sportova i pruže nam glasnu podršku.

The post Biti ili ne biti – majstorica protiv Cedevite Junior appeared first on Košarkaški klub Gorica.