Prijava

Vaša prijava

Ninić osvojio natjecanje u tricama na Danima Stjepana Povoljnjaka

[]

U Kravarskom se od 14. do 25. svibnja održavaju “Dani Stjepana Povoljnjaka“. Namjera događaja je kroz kulturna, sportska, vjerska i duhovna događanja predstaviti svećenika i mučenika Stjepana Povoljnjaka s ciljem pokretanja postupka beatifikacije.

U suradnji s Marijinom legijom i sportskim društvom Kravarsko u nedjelju je održano sportsko natjecanje u stolnom tenisu i tricama na kojem je nastupilo i nekoliko naših kadeta. Predvođeni trenerom Nikolom Piacunom na natjecanju je nastupilo i nekoliko naših kadeta, a dvojica su stigla do finala.

U kvalifikacijama je trebalo pogoditi bar jednu tricu iz tri pokušaja, a to je uspjelo petnaestak mladića iz Kravarskog i Velike Gorice. U prvom krugu igrači su gađali s po dvije lopte na 5 pozicija, a najuspješniji je bio Marko Baričić s 8 poena ispred nekolicine pratitelja sa 6 poena.

U drugom krugu gađalo se s 3 lopte na 5 pozicija, a najuspješniji je bio Andrej Mudrinić s 11 poena, a osim njega u finalni krug plasirali su se Jakov Ninić, Josip Vuksan i Nenad Hazer.

Finale je bilo najzanimljivije jer je uvedeno i vremensko ograničenje od 2 minute, a šutiralo se s 5 lopti iz 5 pozicija. Najprecizniji je bio naš Jakov Ninić s 13 poena i zasluženo došao do zlatne medalje.

Svečana podjela medalja održana je u Društvenom domu Kravarsko uz prigodni domjenak, a medalje je uručio župnik Siniša Blatarić.

POREDAK FINALA:

1. Jakov Ninić, KK Gorica – 13

2. Andrej Mudrinić, KK Velgor -11

3. Josip Vuksan, KK Gorica – 10

4. Nenad Hazer, Kravarsko – 6

Domaćinima sve čestitke na odličnoj organizaciji i veselimo se ponovnom susretu sljedeće godine.

  

 

The post Ninić osvojio natjecanje u tricama na Danima Stjepana Povoljnjaka appeared first on Košarkaški klub Gorica.