Prijava

Vaša prijava

Trener Vladimir Krstić poziva navijače

[]

 Na otvaranju nove sezone HT Premijer lige dočekujemo Zabok i nadamo se prvoj pobjedi

Bikovi finiširaju s pripremama za novu sezonu koja počinje već ove subote. U 1. kolu domaćini smo ekipi Zaboka u Gradskoj sportskoj dvorani. Obje ekipe igrat će u bitno drukčijim sastavima nego prošle sezone jer bilo je dolazaka i odlazaka na obje strane, a Gorica ima kadrovsku promjenu i na klupi. Novi trener Vladimir Krstić jedno vrijeme je bio odsutan zbog angažmana u reprezentaciji, ali otkad je završio Eurobasket pridružio se momčadi koju je do tada uigravao njegov pomoćnik Braslav Turić.

Zabok je uvijek bio neugodan protivnik pa Krstić poziva na oprez pogotovo što zbog ozljeda Gorica neće biti kompletna:

Čeka nas prva utakmica u sezoni, no mi na žalost nismo kompletni. Dosta smo oslabljeni pod koševima, no to ne mora ništa značiti jer i Zabok ima svojih problema s ozljedama i bolestima. Dakle, bit će to sraz dvije ekipe koje nisu kompletne. Mi ćemo napraviti sve da pobijedimo, morat ćemo igrati dobru obranu, dobro skakati i zatvarati njihove kontranapade. Uz podršku publike koju pozivam da dođu u što većem broju vjerujem da ćemo doći do prve pobjede u prvenstvu.” – zaključio je glavni strateg Bikova.

Utakmica se igra u subotu 1. listopada s početkom u 17 sati u Gradskoj sportskoj dvorani i bilo bi nam drago da navijači svojim dolaskom odaju priznanje ekipi na velikim uspjesima iz prošle sezone.

The post Trener Vladimir Krstić poziva navijače appeared first on Košarkaški klub Gorica.


KK Gorica u humanitarnom projektu

ZET na meti: Lažni profili nude lažne godišnje karte