Prijava

Vaša prijava

Sutra 1. kolo HT Premijer lige

[]

U subotu 1. listopada Goričani započinju petu uzastopnu sezonu u najvišem rangu hrvatske košarke. U prethodne 4 sezone uvijek smo bili jedna od ekipa u doigravanju za prvaka Hrvatske, a u prethodne dvije tek smo u polufinalima Playoffa ispadali od kasnijih prvaka Zadra i Splita. Nova sezona – nova prilika za doći na sam tron. Prva prepreka na tom putu bit će ekipa Zaboka iz istoimenog grada koja je prošle sezone bila jedno od najugodnijih iznenađenja lige pa sigurno i ovaj put dolaze s velikim ambicijama.

Ante Mašić legenda je velikogoričke košarke i najdugovječniji igrač u redovima Bikova i svjestan je da nas čeka težak posao: “Čeka nas jako teška utakmica jer Zabok je ozbiljna ekipa. Pred nama je nova sezona s novim trenerom i dosta novih igrača koji su se dobro uklopli. Imamo malih problema s ozljedama, ali vjerujem da ćemo biti spremi za Zabok. Očekujem tešku utakmicu i pobjedu Gorice da na najbolji način otvorimo novu sezonu.” – optimističan je popularni Maške.

Utakmica se igra u Gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 17:00. Pozivamo sve ljubitelje košarke da nam se pridruže na tribinama i uveličaji otvorenje nove sezone.

 

The post Sutra 1. kolo HT Premijer lige appeared first on Košarkaški klub Gorica.