Prijava

Vaša prijava

Gorica uvjerljivom pobjedom otvorila novu sezonu

[]

Solidno popunjene tribine Gradske sportske dvorane u Velikoj Gorici svjedočile su da su se ljubitelji kraljice igara s loptom zaželjeli dobre košarke.

Naši košarkaši furiozno su otvorili susret i nakon 5 minuta igre poveli 13:2. Činilo se da će ovo biti jednosmjerna ulica, ali zbog velikog broja promašenih slobodnih bacanja Gorice i nekoliko dobrih akcija Garretta, gosti iz Zagorja uhvatili su priključak. Prednost Gorice varirala je između 2 i 8 poena, a poluvrijeme je tricom u zadnjoj sekundi zaključio Uljarević te se na veliki odmor otišlo s rezultatom 39:29.

U drugom dijelu su Cinac i Jelenković velikom energijom davali impuls igri Bikova pa je naša prednost samo rasla i na kraju dosegla 20 poena razlike (69:49). Konačnih 71:53 bilo je na zadovoljstvo Vladimira Krstića koji je pobjedom debitirao na klupi Gorice unatoč neigranju ozlijeđenih Mašića i Mikšića. 

Goričane su predvodili prošlosezonski MVP Toni Jelenković sa 16 poena i Dino Cinac koji je odmah na startu lige upisao double-double učinak s 14 poena i 12 skokova. Njima uz bok bio je i  Ivan Batur s 12 poena i 7 skokova.

U redovima gostiju istaknuo se Jarvis Garrett s 13 poena, 7 skokova i 4 asistencije.

 

The post Gorica uvjerljivom pobjedom otvorila novu sezonu appeared first on Košarkaški klub Gorica.