Prijava

Vaša prijava

U subotu protiv Alkara u Sinju

[]

Nakon uspješnog otvorenja sezone i pobjede protiv Zaboka košarkaši Gorice nastavili su sa svakodnevnim mukotrpnim radom i pripremama za utakmicu 2. kola HT Premijer lige u kojoj putuju na gostovanje kod sinjskog Alkara. Riječ je o jednoj mladoj i potentnoj momčadi koja je u Zagrebu zamalo došla do pobjede protiv Dinama, a na domaćem terenu su još puno opasniji.

Dino Cinac je protiv Zaboka nosio svoju ekipu silnom energijom iako je do zadnjeg časa bio pod upitnikom hoće li uopće zaigrati. Utakmicu u Sinju najavio je riječima: „Dobro nam je poznato kakva utakmica čeka svaku ekipu u Sinju jer Alkar je jedna čvrsta i borbena ekipa koja na domaćem terenu stvara puno veće probleme nego u gostima. Mi se ponajprije moramo fokusirati na svoju igru i da ispunimo sve zadatke koje ćemo staviti pred sebe. Nadam se da ćemo sve ispoštovati kao što smo i protiv Zaboka jer to je utakmica u kojoj bi se nas trebalo najviše pitati. Nadam se da će svi igrači dati svoj maksimum i da ćemo slaviti. Što se tiče Alkara to je ekipa koja u svom sastavu ima dosta mladih igrača kao i jednog Amerikanca. Predvođeni su vrlo dobrim trenerom Bujasom koji će motivirati svoje igrače da odigraju najbolje što mogu kako bi nam zagorčali put do pobjede. Nadam se da ćemo otputovati u nešto širem sastavu koji će nam dati dodatnu rotaciju i da ćemo doći do druge uzastopne pobjede” – riječi su igrača utakmice iz 1. kola Dine Cinca.

Vladimir Krstić predstavio nam se u najboljem svjetlu i u prvom kolu debitirao je pobjedom. Za drugo kolo najavio je težak susret: U subotu na čeka vrlo teško gostovanje u Sinju. Alkar je u 1. kolu odigrao jednu vrlo dobru utakmicu protiv Dinama u kojoj su bili jako blizu pobjede što nam puno govori o njihovoj kvaliteti. Moramo biti potpuno fokusirani, a obrana i skok će biti ključ za doći do pobjede. Tko bude dominirao u ovim elementima odnijet će puni plijen u ovom susretu” – zaključio je gorički trener.

Utakmica je na rasporedu u subotu 8. listopada s početkom u 18 sati, a naši je navijači mogu pratiti putem HKS-TV-a.

The post U subotu protiv Alkara u Sinju appeared first on Košarkaški klub Gorica.