Prijava

Vaša prijava

Bikovi dočekuju Šibenku

[]

U 3. kolu HT Premijer lige dočekujemo ekipu Šibenke iz istoimenog grada. Gosti do sada imaju samo jednu odigranu utakmicu u kojoj su ubilježili pobjedu protiv Dinama i jednu odgođenu utakmicu protiv Cedevite Junior. U domaćoj pobjedi protiv Dinama odlični su bili Brocić (19p), Jambrović (18p) i Paić (14p), dok je Amerikanac Howard vladao reketom s 13 skokova. Vjerojatno će od istih igrača prijetiti najveća opasnost i po naš obruč.

Gorica je na omjeru 1-1 jer je poslije domaće pobjede protiv Zaboka tijesno poražena u Sinju. Sada nas čeka iskupljenje jer protiv Alkara se moglo do bodova samo da je bilo malo više koncentracije pri izvođenju slobodnjaka.

Trener Vladimir Krstić stoga će pokušati sa svojom ekipom zadržati neosvojivost domaćeg parketa: „Nakon poraza od Alkara čeka nas Šibenik u subotu. To je jedna vrlo neugodna ekipa koja ima niz mladih, dobrih igrača koji su odlično vođeni od trenera Milačića. Što se utakmice tiče moramo popraviti obrambeni skok jer nam je taj segment igre bio veliki problem u Sinju (18 skokova).

Također moramo naći bolja rješenja u tranzicijskom napadu, biti spremni na promjene obrane od strane Šibenke i svaki igrač mora dati svoj maksimum. Sve u svemu čeka nas jedna vrlo zahtjevna utakmica i neće biti lak put do pobjede, ali uz podršku s tribina vjerujem da mi to možemo ostvariti – zaključio je trener Bikova.

Utakmica je na rasporedu u subotu 15. listopada s početkom u 18 sati. Igra se u Gradskoj sportskoj dvorani i pozivamo sve navijače da nam se pridruže u velikom broju kao protiv Zaboka u 1. kolu.

  

The post Bikovi dočekuju Šibenku appeared first on Košarkaški klub Gorica.