Prijava

Vaša prijava

Miloloža poziva sugrađane na utakmicu protiv Šibenke

[]

Sutra je pred nama 3. kolo HT Premijer lige i domaća utakmica protiv Šibenke. Treneri Vladimir Krstić i njegov pomoćnik Braslav Turić imali su tjedan dana da pripreme momčad za ovu izuzetno važnu utakmicu koja može usmjeriti čitavu sezonu. Bikovi su trenutno na omjeru 1-1 i pobjedom bi dokazali da su i ove godine spremni za gornji dom domaćeg prvenstva. Roster je pojačan novopridošlim Amerikancem LeDayom, ali tu su i mlade domaće snage poput Frane Milolože.

Frano je izdanak velikogoričke škole košarke i u mlađim je kategorijama s Goricom osvajao medalje na državnim prvenstvima. Prošle sezone priključio se seniorima i kvalitetno koristio dobivene minute, a najzapaženiji učinak imao je u gostujućoj pobjedi protiv VROS-a kada je za 10 minuta postigao 11 poena uz tri pogođene trice.

Frano nam je najavio predstojeći dvoboj: „Sutra nas očekuje utakmica protiv Šibenke koja je u prošlom kolu slavila protiv Dinama i dokazala svoju snagu. Nova su ekipa s dosta mladih igrača, ali i par iskusnijih koji su već godinama u Premijer ligi. Pripremili smo se na najbolji mogući način za njihovu igru, no prvenstveno moramo biti fokusirani na svoju igru kako u napadu tako i u obrani. Ako uspijemo smanjiti broj izgubljenih lopti i pravovremeno zaustavljati njihovu tranziciju odradili bismo dobar posao. Nadam se pobjedi i pozivam sve moje sugrađane i sve naše navijače da nas podrže u našoj dvorani” – zaključio je mladi bek Gorice.

S obzirom da Šibenčane uvijek prate vrlo glasni „Funcuti” bilo bi dobro da ih nadglasamo uz brojnu podršku s tribina.

Utakmica je na rasporedu u subotu 15. listopada s početkom u 18 sati. Mjesto igre je uobičajeno – Gradska sportska dvorana u Rakarju.

The post Miloloža poziva sugrađane na utakmicu protiv Šibenke appeared first on Košarkaški klub Gorica.