Prijava

Vaša prijava

Na startu ABA 2 lige protiv VROS-a

[]

Naši će seniori i ove sezone nastupati u međunarodnim natjecanjima, točnije Bikovi se vraćaju u ABA 2 ligu. Prije dvije sezone zamalo smo izborili Playoff ovog natjecanja, ali nismo uspjeli nadoknaditi start s omjerom 0-4 radi izostanka s prvog balona zbog korone.

U srijedu 19. listopada na Zlatiboru nas čeka prvi od 5 predviđenih turnira, a protivnik protiv kojeg otvaramo ovo natjecanje je još jedna ekipa iz Hrvatske, točnije Vrijednosnice iz Osijeka.

Vito Porobić stigao je u našu ekipu upravo iz Osijeka i zasigurno najbolje poznaje našeg sljedećeg suparnika: „Nakon lošeg rezultata protiv Šibenika nadamo se da ćemo se vratiti na ovoj utakmici u pozitivan ritam. Dat ćemo sve od sebe u ovoj utakmici i nadam se pobjedom startati u ABA 2 ligi. Dobro poznajem ekipu Osijeka, znam i trenere i sigurno nas čeka teška utakmica bez obzira što su oni sada u 2. rangu hrvatske košarke” – upozorio je Vito.

Naš je trener rođeni Osječan, ali sada će voditi našu ekipu protiv momčadi iz svog rodnog grada: „Otvaramo ABA 2 ligu protiv Osijeka, našeg starog znanca iz HT Premijer lige koji sada na žalost igra 1. hrvatsku ligu. Međutim, to ništa ne znači jer oni su se dobro pojačali, doveli su i novog trenera koji je vodio Zadar i neće nam biti lagana utakmica. Nemamo puno informacija o njima što se tiče video scoutinga, ali znamo na koji način igraju. Nakon poraza od Šibenke očekujem pozitivnu reakciju naših igrača i da poboljšamo neke stvari koje smo proanalizirali. Nadam se toj reakciji i idemo na pobjedu” – optimističan je Vladimir Krstić.

Utakmica je na rasporedu u srijedu 19. listopada s početkom u 15 sati, a igra se na Zlatiboru u Srbiji. Prijenos utakmice bit će na Arenasportu 1.

Klubovi koji će u novoj sezoni igrati ABA 2 ligu su: Borac Banja Luka, Gorica, Helios Suns, Krka, Pelister-Bitola, Podgorica, Sloga, Spars Ilidža, Sutjeska, GGD Šenčur, Široki, TFT Skopje, Vrijednosnice Osijek i Zlatibor.

The post Na startu ABA 2 lige protiv VROS-a appeared first on Košarkaški klub Gorica.