Prijava

Vaša prijava

U nedjelju protiv Bosca

[]

U 4. kolu HT Premijer lige putujemo svega par kilometara do Novog Zagreba gdje nas očekuje utakmica protiv Bosca, povratnika u najviši rang hrvatske košarke. Bikovi nisu zadovoljni svojim ulaskom u novu sezonu (omjer 1-2), ali domaćini su u još težem položaju jer su ubilježili 3 startna poraza. Dakle, očekuje nas utakmica koja će objema ekipama biti prilika za vađenje, ali samo jednoj će to uspjeti. Najveća opasnost prijetit će nam od Luke Krajnovića i Luke Babića koji su se nametnuli kao glavni scoreri u igri Bosca, a tu je i prekaljeni Petar Babić koji je jednako opasan i kao strijelac i kao razigravač.

Naš će sastav dosta ovisiti o zdravstvenom kartonu jer po povratku sa Zlatibora gdje smo igrali 1. turnir ABA 2 lige pitanje je tko će sve biti na dispoziciji treneru Vladimiru Krstiću.

Ivan Oštrić vratio se u hrvatsku košarku iz SAD-a, a prije toga je prošao mlade selekcije Bosca. Sada je postepeno počeo dobivati prve minute u seniorskoj košarci, a protiv sarajevskih Sparsa je za 4 minute ubilježio 2 poena, 2 skoka i 1 asistenciju: „Utakmica protiv Bosca će biti iznimno teška jer nam fale 4 rotacijska igrača. Na poziciji centra nam nedostaju Cinac i LeDay pa ćemo tu biti najslabiji. No, baš zato moramo svi ostali biti agresivni i ne dopuštati lagane skokove. Bosco je jako kvalitetna momčad koja ima odličnu kombinaciju mladih i starih igrača i sigurno će biti gladni pobjede na domaćem terenu u Trnskom. Sve što mi moramo napraviti je boriti se i dati sve od sebe” – zaključio je mladi play Gorice.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 23. listopada s početkom u 17 sati, a osim u dvorani Pepsija Božića u Trnskom može se pratiti i na HKS TV-u.

HT Premijer liga: KK Bosco – KK Gorica

🗓
23.10.2022.
⏳
17 h

The post U nedjelju protiv Bosca appeared first on Košarkaški klub Gorica.