Prijava

Vaša prijava

Sesar i društvo ponovo u Gorici

[]

Sesar, Kapusta, Majcunić, Mazalin, Baković i Ljubičić ponovo u Velikoj Gorici!

Košarkaške sladokusce u nedjelju čeka posebna poslastica. Naime, u goste nam stižu goričke košarkaške legende i trener uz kojeg se vežu najveći uspjesi velikogoričke košarke – Josip Sesar. Bit će ih neobično gledati na suprotnoj strani jer Sesar je sada trener najtrofejnijeg hrvatskog kluba i dvostrukog prvaka Europe – zagrebačke Cibone.

U dresu krive boje gledat ćemo i nenadmašne haklere koji su nas godinama uveseljavali i doveli u vrh hrvatske košarke: Bornu Kapustu, Marka Bakovića, Ivana Majcunića, Lovru Mazalina i Krešu Ljubičića. Kada ih se ovako pobroji djeluju zbilja moćno, a o tome svjedoče i njihovi recentni uspjesi u ABA ligi u kojoj Vukovi napokon pokazuju zube. Posebno je impresivan bio nedjeljni nastup u 1. poluvremenu protiv Mege kada je Cibona usred Beograda postigla 58 poena.

Pred našom ekipom i trenerom Vladimirom Krstićem bit će zato vrlo zahtjevan posao – da pokažu kako se u Velikoj Gorici i dalje igra vrhunska košarka. Cinac, Uljarević, Batur, Jelenković, Mašić, Porobić , Nakić, Majić i ostali dečki moraju stati jedan uz drugog, našiljiti rogove i natjerati Sesara da se prisjeti kako je u Gradskoj sportskoj dvorani za Cibonu teren često bio vruć.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 30. listopada s početkom u 18 sati. Ulaz je slobodan i pozivamo sve navijače da nam pruže podršku, ali i pozdrave svoje dojučerašnje ljubimce.

 

The post Sesar i društvo ponovo u Gorici appeared first on Košarkaški klub Gorica.