Prijava

Vaša prijava

Protiv DepoLink Škrljeva očekujemo veliku borbu

[]

Dvije ekipe koje su se zadnjih godina borile za što bolju poziciju u Playoffu sada igraju derbi začelja

U 6. kolu HT Premijer lige naši seniori gostuju kod DepoLink Škrljeva. Ekipa s Kvarnera jedina je u lošijem nizu od Bikova jer oni su zaredali sa svih 5 poraza u prvih 5 kola domaćeg prvenstva. Jasno je da će ova utakmica značiti biti ili ne biti za obje momčadi i da borbenosti neće nedostajati. Škrljevo je za Goričane uvijek bilo neugodan protivnik koji nas je često znao iznenaditi, ali njihov najbolji igrač i MVP prošlogodišnjeg prvenstva sada je u našim redovima.

Toni Jelenković na mjestu organizatora igre naslijedio je Bornu Kapustu i polako lovi konce igre Bikova. U prošlom kolu protiv Cibone ubilježio je 9 asistencija i sada se od njega očekuje da povede svoju ekipu i do 2. pobjede u ovom prvenstvu, Međutim,  svjestan je i Toni da to neće biti lako: „Nismo baš imali previše vremena pripremati se za Škrljevo pošto smo prije dva dana imali utakmicu protiv Cibone, no moramo ići na pobjedu. Nismo ni mi u nekom ritmu, a nemaju ni oni još nijednu pobjedu tako da očekujem zanimljivu i borbenu utakmicu, a bolji neka pobjedi.”

Trener Vladimir Krstić pokušava probuditi svoju momčad koja napadački još i funkcionira, ali obrana nije na potrebnom nivou. Gostovanje u predgrađu Rijeke zato je prilika da se neke stvari isprave i dođe do prijeko potrebnih bodova: „Nakon serije poraza ovo nam je jako bitna utakmica. No, bitna je i domaćinima koji još uvijek nemaju pobjedu u HT Premijer ligi. Očekujem neizvjesnu utakmicu s puno borbe i vidjet ćemo tko će na kraju biti sretan i spretan i pobijediti u ovom susretu” – mišljenja je glavni strateg Goričana.

Utakmica je na rasporedu u srijedu 2. studenog s početkom u 18 sati, a prijenos je na HKS TV-u.

The post Protiv DepoLink Škrljeva očekujemo veliku borbu appeared first on Košarkaški klub Gorica.