Prijava

Vaša prijava

U nedjelju Gorica – Split

[]

U 7. kolu HT premijer lige košarkaši Gorice dočekuju trostrukog prvaka Europe – ekipu Splita. Riječ je o vrlo neugodnom protivniku koji nam stiže baš u vrijeme kad su nam bodovi prijeko potrebni. Splićani su ušli u prvenstvo s omjerom 4-2 i drže 4. poziciju na prvenstvenoj ljestvici. Predvode ih čak trojica Amerikanaca od kojih nam je najpoznatiji Jerod Shorter, njihov najbolji strijelac. Uz njega tu su i snažni centri Jamal Nelson i Markel Sullivan. Upotpunjuje ih hrvatski reprezentativac Dominik Mavra i nekadašnji Bik Mate Kalajžić te nekoliko mladih i perspektivnih igrača. Dakle, pred Vladimirom Krstićem i njegovim pulenima bit će vrlo težak zadatak i izazov kako zaustaviti ovako moćnu ekipu.

Srećom, zdravstveni karton naše ekipe sve je prazniji pa se i Ivan Tvrtko Majić nakon dužeg odsustva zbog ozljede gležnja pridružio sastavu i najavio ovaj susret: „Nakon poraza od Škrljeva čeka nas teška utakmica protiv KK Splita u kojoj moramo značajno podići razinu igre u obrani ukoliko želimo doći do pobjede i pobjedom izaći iz rezultatske krize. Međutim, Split je ozbiljna ekipa predvođena s nekoliko Amerikanaca i vrlo dobrim domaćim igračima pa nam ne preostaje ništa drugo nego dati sve od sebe kako bismo došli do novih bodova.”

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 6. studenog s početkom u 18 sati. Pozivamo sve ljubitelje košarke da dođu u Gradsku sportsku dvoranu i pruže nam maksimalnu podršku jer jedino tako možemo do pobjede.

The post U nedjelju Gorica – Split appeared first on Košarkaški klub Gorica.