Prijava

Vaša prijava

Krstić: Nemamo više opcija i idemo dobiti Split

[]

Bikovima nije lako ovih dana. Ozljede i viroze uzrokovale su loš ulazak u sezonu, a sada nam na dvoboj stiže ekipa Splita koja će zasigurno biti favorit u ovoj utakmici. Međutim, svi naši igrači sada su na dispoziciji treneru i vrijeme je da se vratimo na pobjedničke staze. Splićani stižu u Veliku Goricu osokoljeni pobjedom u produžecima nad Cibonom, ali s druge strane možda ih je ta utakmica i previše iscrpila.

Trener Vladimir Krstić unatoč seriji poraza zadovoljan je napretkom u napadačkom dijelu igre, ali svjestan je da će biti jako teško protiv jednog renomiranog ABA ligaša: „Nakon 7 poraza za redom, 5 u Premijer i 2 u ABA2 ligi, čeka nas kod kuće jako težak protivnik – Split. Mi sad nemamo više opcija i idemo pokušati utakmicu dobiti. Po meni smo se digli u zadnjoj utakmici protiv Škrljeva. Igrali smo dobro napadački, a u obrani smo još loši u nekim stvarima i to moramo popraviti. Protiv Splita će biti jako teško jer oni su fizički snažna ekipa. Na ruku nam ide što će možda biti malo umorni zbog utakmice u ABA ligi koju su igrali u petak protiv Cibone. Međutim, to ne mora biti tako jer oni imaju dosta širok izbor igrača, ali igra se na našem terenu i dat ćemo sve od sebe da dobijemo utakmicu.”

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 6. studenog s početkom u 18 sati. Pozivamo sve ljubitelje košarke da dođu u Gradsku sportsku dvoranu i navijanjem pomognu Bikovima da dođu do 2. pobjede u ovoj sezoni.

  

The post Krstić: Nemamo više opcija i idemo dobiti Split appeared first on Košarkaški klub Gorica.