Prijava

Vaša prijava

S novim trenerom na Zadar

[]

Novi trener Bikova Braslav Turić imat će najteži mogući debi na klupi – gostovanje protiv Zadra

Zadar i Gorica prijateljski su klubovi koji su prošle godine čak i ovjekovječili svoje dobre odnose potpisavši Povelju o prijateljstvu i suradnji. Povezani su Duškom Radovićem koji je nekada bio istaknuti igrač Zadra, a sada je predsjednik našeg kluba.

Međutim, predstojeći susret neće biti nimalo prijateljski jer bodovi su potrebni i jednom i drugom klubu. Bikovi se nalaze u nezavidnom položaju na začelju tablice i s novim trenerom Braslavom Turićem kreću u proboj prema sredini tablice. No, prvi korak će biti gostovanje protiv Zadra, a na Višnjiku se teško dolazi do bodova.

Svjestan je toga i naš novi trener: “Idemo u goste ekipi Zadra koja je trenutno u sjajnoj formi što njihovi rezultati i dokazuju. Oni su svakako favoriti, ali i mi imamo što za pokazati u toj utakmici. Sigurno je da ćemo na terenu dati sve od sebe i boriti se do kraja” – zaključio je Turić.

Toni Jelenković zadarsko je dite, ali punu afirmaciju doživio je u Škrljevu. Sada će imati priliku pokazati što zna protiv kluba u kojem je ponikao braneći goričke boje. Kao prošlosezonski MVP HT Premijer lige Toni bi trebao dati potreban impuls našoj momčadi, a pravu eksploziju prikazao je u prošlom kolu protiv Splita kada je predvodio Bikove s 23 koša, 10 asistencija i 5 ukradenih lopti.

Toni je najavio utakmicu riječima: „Nema se što puno za reći, nama treba pobjeda i novi bodovi da što prije prekinemo niz neugodnih poraza i popravimo svoj položaj na tablici. U ovih par zadnjih dana dobro smo se pripremili za Zadar. Dat ćemo sve od sebe da pokušamo iznenaditi Zadrane i dođemo do pobjede.”

Utakmica je na rasporedu u srijedu 16. studenog s početkom u 19 sati, a prijenos je na HKS TV-u.

  

The post S novim trenerom na Zadar appeared first on Košarkaški klub Gorica.