Prijava

Vaša prijava

PROTIV PELISTERA NA ZATVARANJU SARAJEVSKOG BALONA ABA 2 LIGE

[]

U Sarajevu se ovaj tjedan održava 2. balon ABA 2 lige, a zadnji dvoboj čeka nas u nedjelju 27. studenog protiv Pelistera iz Bitole. Pelister je favorit jer u ovu sezonu ušao je s 3 pobjede i samo jednim porazom tako da je riječ o ekipi iz vrha ove lige. Makedonce predvode iskusni bosansko-hercegovački internacionalci iz unutarnje linije Sead Hadžifezoviž i Nedim Mustafica, a imaju i dvojicu Amerikanaca (Carpenter i Caruthers) i neće biti lako zaustaviti ovaj kvartet.

Glavni strateg Gorice Braslav Turić pokušat će sa svojim momcima doći do prve pobjede i tako se s pozitivnim ozračjem vratiti u domaće prvenstvo:Sutra igramo 3. utakmicu u ovom balonu. Pelister je dobra i iskusna momčad koja je trenutno na skoru 3-1. Čeka nas teška utakmica, pogotovo zbog toga što su nam se ozlijedili Mašić i Batur. Usprkos svim problemima koje imamo nadam se da ćemo odigrati jednu dobru i borbenu utakmicu – zaključio je Turić.

Utakmica se igra u nedjelju 27. studenog s početkom u 12 sati u Sportskoj dvorani Goran Čengić u Novom Sarajevu. Poslije ovog dvoboja slijedi nam povratak u HT Premijer ligu i domaća utakmica protiv Cedevite Junior.

The post PROTIV PELISTERA NA ZATVARANJU SARAJEVSKOG BALONA ABA 2 LIGE appeared first on Košarkaški klub Gorica.