Prijava

Vaša prijava

Bikovi dočekuju Vitamine

[]

Poslije ABA 2 ligaških uzbuđenja u Sarajevu očekuje nas povratak u realnost domaćeg prvenstva. U 9. kolu HT premijer lige dočekujemo ekipu Cedevite Junior i pokušat ćemo doći do 2. ovosezonske pobjede. Vitamine predvodi bivši hrvatski izbornik Damir Mulaomerović, a glavne poluge u ekipi su mladi slovenski centar Saša Ciani, te razigravači Jakov Mustapić i Vito Kučić. Tu su i uvijek neugodni Ivan Vrgoč te iskusni Pavle Marčinković. S druge strane naš trener Braslav Turić ne zna s kojim rosterom će se suprotstaviti gostima jer Ivan Batur i Ante Mašić zbog ozljede nisu igrali niti zadnju utakmicu protiv Pelistera.

Bodovi su potrebni objema ekipama jer Cedevita lovi priključak s vodećima, a Gorica pokušava pobjeći s dna što znači da nas u srijedu čeka borbena i zanimljiva utakmica.

Braslav Turić je protiv Pelistera zamalo došao do prve pobjede na klupi Bikova, a sada će se predstaviti i domaćoj publici u Velikoj Gorici: Cedevita je zadnje dvije utakmice relativno lako pobijedila što pokazuje da su u uzlaznoj putanji. Očekuje nas još jedna teška utakmica pogotovo što ne znamo u kakvom ćemo sastavu nastupiti. No, bez obzira na sastav nadam se da ćemo odigrati na nivou kao i protiv Pelistera u našoj zadnjoj utakmici u ABA 2 ligi u nedjelju.”

Frano Miloloža odlično je iskoristio minutažu protiv Pelistera i bio jedini naš igrač s kojim smo bili u rezultatskom plusu. Bio je i najprecizniji u postotku šuta, ali na žalost dva puta je malo nagazio liniju za tri poena pa su mu umjesto trica upisane dvije dvice. Frano se nada da uz pomoć publike možemo do prijeko potrebnih bodova: „Cedevita Junior se u zadnja dva kola podigla u formi. Dobili su ekipu Šibenke i Dinama visokom razlikom te otprilike znamo što nas očekuje u srijedu. Oni su momčad koja igra brzu i agresivnu košarku. Moramo se postaviti kao ekipa koja vodi tempo igre i uz pravu energiju na domaćem terenu uz svoje navijače pokušati doći do pobjede.”

Utakmica se igra u srijedu 30.11. s početkom u 20 sati u Gradskoj sportskoj dvorani. Pozivamo sve navijače da nam s tribina pruže podršku sada kada nam je najpotrebnije.

The post Bikovi dočekuju Vitamine appeared first on Košarkaški klub Gorica.