Prijava

Vaša prijava

U nedjelju protiv Cedevite Junior

[]

Bikovi će priliku za nove bodove tražiti na teškom gostovanju protiv Dinama

U 10. kolu HT Premijer lige gostujemo u Draženovom domu protiv ekipe Dinama koja debitira u najvišem rangu hrvatske košarke, ali na domaćem parketu pruža zaista dobre partije. Plavi su složili vrlo dobar roster predvođen bivšim Ciboninim igračima Markotom i Novačićem, nekadašnjim Bikovima Vučićem, Ušićem i Cvitkovićem te iskusnim Garafolićem i Vručinićem. Trener Braslav Turić imat će težak zadatak da dođe do prvih gostujućih bodova pogotovo stoga što nije izvjesno da će imati sve svoje igrače na dispoziciji.

Nakon iscrpljujuće i neizvjesne utakmice s Cedevitom u nedjelju nas čeka još jedna teška utakmica protiv Dinama. Oni su na omjeru 4 pobjede i 5 poraza, jedna iskusna ekipa pogotovo na domaćem terenu pred svojim navijačima. Mi opet čekamo našu zdravstvenu službu da vidimo tko će igrati i hoće li se oporaviti Batur i Mašić, ali ako ne budu spremni očekujem da će ostatak ekipe dati svoj maksimum i odigrati utakmicu kao i protiv „Cedevite” – zaključio je glavni strateg Bikova Braslav Turić.

Ivan Nakić Vojnović pojačao je naše redove dolaskom upravo iz Dinama i sada će se suprotstaviti svojoj dojučerašnjoj ekipi:

Dinamo je vrlo čvrsta i fizički dobra ekipa koja ima dosta iskustva u svojim redovima. Digli su se sa samopouzdanjem nakon pobjede protiv Furnira i sigurno nas očekuje težak posao protiv momčadi koja svoje najbolje partije pruža baš na domaćem terenu, gdje im vjetar u leđa daju njihovi navijači. Nimalo lagan zadatak za nas u nedjelju, nadamo se da ćemo pokrpat još te neke ozljede i pokazati koliko vrijedimo. Ako ponovimo 35 minuta kao protiv Cedevite i zadržimo koncentraciju u finišu utakmice imat ćemo velike izglede za pobjedu” – riječi su krilnog centra Gorice.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 4. prosinca s početkom u 16 sati, a prijenos je na HKS TV-u.

The post U nedjelju protiv Cedevite Junior appeared first on Košarkaški klub Gorica.