Prijava

Vaša prijava

U nedjelju protiv Furnira u posebno važnoj utakmici

[]

U zadnjem kolu 1. dijela HT Premijer lige Gorica dočekuje ekipu Furnira iz zagrebačke Dubrave. Riječ je o izuzetno bitnoj utakmici jer Bikovi bi pobjedom ulovili priključak s ekipama koje se bore za 6. mjesto na tablici i ulazak u Ligu za prvaka. Trener Braslav Turić preporodio je igru Gorice i bilo bi vrijeme da vežemo dvije pobjede u prvenstvu.

Međutim, ekipa Furnira je vrlo opasna, imaju neugodnog Amerikanca Hollingswortha, odličnog Mateja Bošnjaka, tu je i nekadašnji Goričan Emil Savić te još nekolicina igrača na koje ćemo morati obratiti pozornost.

Našeg trenera najviše brine pad u igri koji nam se dešava u zadnjim četvrtinama i ako to riješimo možemo se nadati novim bodovima:

Dubrava je pobijedila Zabok i protiv Cibone igrala na jednu loptu što govori da su vrlo dobra ekipa i u takvom ritmu igraju. Očekuje nas teška utakmica, pogotovo jer smo i dalje u ritmu srijeda-nedjelja. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu, ali da ćemo u završnici biti koncentriraniji i pametniji” – zaključio je trener Bikova Braslav Turić.

Ivan Tvrtko Majić košarkaško ime stekao je baš u Dubravi, a sada već 2. sezonu uspješno brani boje Gorice i pruža sve kvalitetnije izvedbe: „Furnir je ozbiljna ekipa koju se ne smije podcijeniti, to možemo vidjeti i po tome što su tijesno izgubili od Cibone. Moramo pripaziti na njihovog Amerikanca koji je svojim dolaskom podigao njihovu igru na višu razinu. Mi moramo nastaviti kao i zadnjih par utakmica te ne dopustiti pad koncentracije u završnim minutama utakmice” – riječi su pouzdanog beka Gorice.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 11. prosinca s početkom u 18 sati. Ulaz je besplatan i pozivamo sve navijače da nam pomognu u osvajanju prijeko potrebnih bodova koje nosi ova utakmica.

 
 

The post U nedjelju protiv Furnira u posebno važnoj utakmici appeared first on Košarkaški klub Gorica.