Prijava

Vaša prijava

Drugi dio sezone otvaramo u Zaboku

[]

Prvi dio sezone je iza nas, a Bikovi se ne mogu pohvaliti rezultatskim uspjesima. Predzadnje mjesto na tablici i mršave dvije pobjede. Jedna od njih je upravo protiv našeg nedjeljnog protivnika – Zaboka. Mora se priznati da u prvom dijelu prvenstva nismo imali ni sreće s ozljedama, a nekoliko utakmica koje smo vodili završile su u finišu na strani protivnika pri čemu je odlučivala jedna ili dvije lopte. Bilo bi dobro drugi dio sezone započeti još jednom pobjedom protiv direktnog suparnika u borbi za opstanak, ali i Zabok se u međuvremenu dodatno pojačao. Sigurno je da neće biti laka utakmica kao u 1. kolu HT Premijer lige kada je Gorica uvjerljivo slavila već nas očekuje jedna velika borba.

Trener Braslav Turić je igru Bikova napravio učinkovitijom u oba smjera, ali još uvijek gubimo utakmice na posjed ili dva i na tom segmentu je prilika za popravak. No, i on je svjestan da je ovaj Zabok puno jači i da nas čeka puno izazovnija utakmica : „Ekipu Zaboka smo relativno lako pobijedili u 1. kolu, međutim sad je to sasvim drugačija momčad poprilično izmijenjana u odnosu na tu utakmicu. Danas su tu Črnjević, Buljević, Perović i novi trener Kujundžić. Bit će ovo jedna teška i zahtjevna utakmica, a nadam se da ćemo odgovoriti na sve izazove koji nas čekaju u nedjelju” – zaključio je glavni strateg Goričana.

Mladi Stipe Perica jedini je junior među našim seniorima i ponekad uspije uloviti pokoju minutu na parketu da pokaže što zna: „Bez obzira na loš niz prethodnih utakmica nadamo se početku pozitivnih rezultata započevši s utakmicom u Zaboku. Kvaliteta naših igrača zaslužuje bolju poziciju na tablici od sadašnje i to želimo dokazati. Zabok je sada vrlo opasan protivnik i čeka nas borbena i teška utakmica”.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 19. prosinca s početkom u 19 sati, a naši je navijači mogu pratiti putem HKS-TV-a.

  

The post Drugi dio sezone otvaramo u Zaboku appeared first on Košarkaški klub Gorica.