Prijava

Vaša prijava

Cinac: „Nema druge opcije osim pobjede”

[]

Košarkaška 2023. godina, bar što se tiče HT Premijer lige, započinje u subotu 7. siječnja. Čast da je otvore imat će naši seniori koji dočekuju ekipu Alkara iz Sinja. Obje momčadi su u nezavidnoj poziciji nakon prvog dijela sezone i susjedi su na začelju tablice. Stoga će ova utakmica biti od izuzetne važnosti, naročito za Bikove kojima igra samo pobjeda.

Dino Cinac bio je jedan od najboljih naših igrača tijekom dosadašnjeg dijela prvenstva. Redovito je bio među najboljim strijelcima, a svojom beskonačnom energijom gurao je ekipu koliko god je mogao. I Dino je svjestan da se ova utakmica ne smije izgubiti: „Idemo pobijediti i druge opcije za nas u ovoj godini nema. U proteklom periodu prvo smo se dobro odmorili, a nakon toga još bolje trenirali. Spremni dočekujemo Alkar koji je jedna kvalitetna momčad s nizom dobrih pojedinaca, ali mi smo fokusirani samo na pobjedu” – zaključio je Dino.

Utakmica je na rasporedu u subotu 7. siječnja s početkom u 18 sati, a naši navijači mogu biti presudan faktor koji će odlučiti pobjednika. Pozivamo ih da nam se pridruže u što većem broju i pobjedom započnemo 2023. godinu.

  

The post Cinac: „Nema druge opcije osim pobjede” appeared first on Košarkaški klub Gorica.


Novi privremeni raspored zvona i polaska školskog autobusa

Ulaznice za AIR VG