Prijava

Vaša prijava

U srijedu protiv Šibenke na vrućem Baldekinu

[]

U 14. kolu HT Premijer lige čeka nas teško gostovanje u Šibeniku. Domaća ekipa redovito pobjeđuje na Draženovom Baldekinu i trenutno drže 3. poziciju na prvenstvenoj ljestvici. Bikovi su fenjeraši i bit će se teško vaditi u godini kada Šibenka slavi 40 godišnjicu osvajanja naslova prvaka Jugoslavije u kontroverznoj utakmici protiv sarajevske Bosne. Nada umire zadnja, a Goričani će pokušati skupo prodati svoju kožu.

Braslav Turić nije vodio Bikove u prvom međusobnom ogledu, a sada će se sa svojim trupama pokušati revanširati za težak poraz u 3. kolu: „Šibenka nas je uvjerljivo pobijedila u prvom dijelu prvenstva. Mlada su ekipa koja dobro trči, a pogotovo im je dobra napadačka tranzicija. Nadam se da ćemo im se sutra puno bolje suprotstaviti nego u prvom našem dvoboju i da ćemo odigrati jednu kvalitetnu utakmicu” – riječi su glavnog stratega Gorice.

Ante Mašić u prošlom je kolu protiv Alkara odigrao odličnu utakmicu, ali nije bilo dovoljno za nove bodove. Sada će još jednom povesti svoju ekipu u pokušaju da se dođe do pobjede na vrućem terenu Baldekina: „Čeka nas teška utakmica jer u dosadašnjem dijelu prvenstva Šibenka nije kod kuće izgubila niti jednu utakmicu. Nama ne preostaje ništa drugo nego boriti se za pobjedu, idemo dati sve od sebe i nadam se da ćemo prekinuti ovaj dugi niz bez pobjede” – zaključio je najiskusniji igrač u redovima Bikova.

Utakmica je na rasporedu u srijedu 11. siječnja s početkom u 18 sati, a prijenos je na HKS TV-u.

The post U srijedu protiv Šibenke na vrućem Baldekinu appeared first on Košarkaški klub Gorica.