Prijava

Vaša prijava

U nedjelju dočekujemo Bosco

[]

U 15. kou HT Premijer lige Gorica dočekuje ekipu zagrebačkog Bosca. Obje ekipe nalaze se pri dnu prvenstvene ljestvice s tim da je Bosco u nešto ugodnijoj poziciji jer do sada ima ubilježene 4 pobjede, a Gorica samo dvije. Za nas je ova utakmica gotovo od presudnog značaja jer samo pobjedom možemo uloviti priključak sa pretposljednjim Škrljevom. Bikovi na domaćem terenu ne igraju loše, ali previše utakmica se izgubilo u tijesnim završnicama i produžecima. Bilo bi vrijeme da jednu utakmicu riješe i prije ulaska u zadnjih par minuta, a Bosco se čini kao idealna prilika za tako nešto. Naravno, to će biti moguće samo ako se bude igrala obrana krvavih koljena i ukoliko se iskontrolira skok igra.

Ivan Batur je u prošlom kolu protiv Šibenke bio najefikasniji strijelac utakmice, ali malo je to značilo kada nismo došli do bodova. U nedjelju je nova prilika da iskusni Turba uključi turbo i povede ekipu do pobjede: Jako bitna, ako ne i najbitnija utakmice dosadašnjeg dijela sezone. Pobjeda je imperativ i vrijeme je da se izvučemo iz ove krize koja traje već predugo. Dobro ćemo se pripremiti za ekipu Bosca, ali smatram da je ključ svega u nama samima. Ako odigramo koncentrirano svih 40 minuta, vjerujem da ćemo na kraju i pobjediti.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 15. siječnja s početkom u 18 sati. Ulaz je besplatan i još jednom pozivamo sve ljubitelje košarke da nam pruže podršku u ovom možda i presudnom meču za nastavak prvenstva.

 

The post U nedjelju dočekujemo Bosco appeared first on Košarkaški klub Gorica.


Upoznaj svoju zemlju