Prijava

Vaša prijava

U nedjelju dočekujemo DepoLink Škrljevo

[]

Pobjedom bi Bikovi ulovili priključak s gostima iz Rijeke

Košarkaši Gorice igraju u ludom ritmu igranja svaki drugi dan. Nedjelja – Cibona, ponedjeljak – Krka, srijeda – Sloga, petak – Podgorica, nedjelja – Škrljevo. Protiv Cibone smo imali odličnu prvu četvrtinu, protiv Krke cijelo poluvrijeme, protiv Sloge smo izdržali do kraja i prekinuli im niz od 4 pobjede došavši do naše prve pobjede u ABA2 ligi.

Večeras nas čeka teška utakmica protiv Podgorice, ali ona najvažnija je u nedjelju protiv DepoLinka Škrljevo iz Rijeke. Pobjedom bi Goričani došli do 3. pobjede i ulovili priključak s gostima. Optimizam u ekipi je porastao jer pobjedom protiv favorizirane Sloge iz Kraljeva igrači su se napunili prijeko potrebnim samopouzdanjem. Uljarević i Batur su briljirali, a nema sumnje da će im se u nedjelju priključiti još neki od igrača.

Trener Braslav Turić naporno je radio s ekipom tijekom siječnja i sada je vrijeme za naplatu truda:

Škrljevo nas je pobijedilo u 1. dijelu prvenstva s 4 poena razlike. Očekujem i sada tešku utakmicu jer nama će u nedjelju biti 5. utakmica u 8 dana. Pripremili smo se mentalno na zadane uvjete, a nadam se da ćemo i fizički biti pravi. Moji su igrači u proteklih nekoliko dana odigrali vrlo zahtjevne utakmice u kojima smo pokazali čvrstoću i karakter, a znam da će to prikazati i u nedjelju protiv Škrljeva” – zaključio je glavni strateg Bikova Braslav Turić.

Jure Gunjina nedavno je pristigao u Goricu, suigrači su ga odlično prihvatili, a on je sve bolji iz utakmice u utakmicu;

Vrlo bitna utakmica, kako za njih tako i za nas. Nakon neugodnih domaćih poraza protiv Alkara i Bosca vrijeme je da se barem djelomično iskupimo i pokušamo uhvatiti dva boda protiv Škrljeva. Smatram da ova momčad može i mora početi pokazivati puno bolje rezultate nego što je to bilo do sada. Ovim putem pozivam navijače da se pridruže i daju podršku kako bi došli do te izrazito važne pobjede s kojom bi dobili i samopouzdanje za nastavak sezone gdje ćemo se itekako morati potruditi kako bi osigurali ostanak u Premijer ligi” – riječi su novog krila Goričana.



Utakmica je na rasporedu u nedjelju 29. siječnja s početkom u 19 sati. Ulaz je besplatan i samo uz glasnu podršku s tribina možemo do važnih bodova.

The post U nedjelju dočekujemo DepoLink Škrljevo appeared first on Košarkaški klub Gorica.