Prijava

Vaša prijava

Gorici prvo, Podgorici drugo poluvrijeme

[]

Iako im je ovo bila četvrta utakmica u šest dana Bikovi su u Banja Luci odigrali odlično 1. poluvrijeme protiv Podgorice, ali u 2. dijelu ponestalo je snage za još jedno iznenađenje

Koševima Uljarevića i Mašića Gorica je povela 4:0 i kontrolirala veći dio prve četvrtine. U 8. minuti bilo je 14:10, no u razdoblju od 8. do 13. minute Podgoričani rade seriju 13:1 i preokreću na 15:23. Bikovi se bude, uzvraćaju serijom 14:3 i poslije polaganja Jelenkovića Gorica je povela 29:26. Do kraja poluvremena Gunjina je stavio dvije trice i to je bilo dovoljno na veliki odmor odemo s minimalnom prednošću 36:34.

Drugo poluvrijeme je s 5 vezanih poena otvorio Fofana. Mašić je u 25. minuti poravnao na 45:45, no Gorica više nije uspijevala još jednom preokrenuti rezultat. U 28. minuti Bogavac je tricom doveo ekipu iz Crne Gore do dvoznamenkaste prednosti (47:57), a na isteku 3. četvrtine rezultat je bio 50:67.

Najveća je razlika bila u 34. minuti (56:80), pa su priliku dobili i naši najmlađi igrači Perica i Oštrić, a upravo je Oštrić postigao tricu za konačnih 70:86.

Unatoč porazu možemo donekle biti zadovoljni jer vratio se Cinac, a Turić je dozirao naše najbolje igrače kako ne bi došlo do neke nove ozljede. Naime, već u nedjelju nas čeka vrlo bitna utakmica HT premijer lige u kojoj dočekujemo DepoLink Škrljevo.

Ekipu Podgorice predvodio je Fofana s 18 poena, 17 je pridodao Anđušić, a 16 Bogavac.

U redovima Goričana najefikasniji je bio Jelenković sa 17 poena, a najbolje pomagače imao je u Mašiću, Gunjini i Majiću koji su se zaustavili na 9 ubačaja.

KOMPLETNA STATISTIKA

PRESS CONFERENCE:

VIDEO HIGHLIGHTS

Sljedeću utakmicu igramo već u za dva dana protiv Škrljeva u sklopu HT Premijer lige, a tri dobre utakmice u ABA2 ligi i pobjeda protiv Sloge ulijevaju optimizam da možemo do novih bodova. Još jednom pozivamo sve ljubitelje košarke u Velikoj Gorici da nam se pridruže u Gradskoj sportskoj dvorani u nedjelju 29. siječnja s početkom u 19 sati.

  

The post Gorici prvo, Podgorici drugo poluvrijeme appeared first on Košarkaški klub Gorica.