Prijava

Vaša prijava

U ponedjeljak nam dolazi Zadar

[]

Zadar nam je klub-prijatelj, ali u ovoj utakmici bodovi su potrebni i jednima i drugima

Košarkaši Gorice podigli su formu, ubilježili pobjede kako u ABA2 ligi tako i u HT Premijer ligi. Međutim, u 19. kolu domaćeg prvenstva dolazi nam Zadar. Zadrani su u određenim financijskim problemima, ali to ih ne ometa da izvrsno igraju u ABA ligi u kojoj ove sezone skidaju velike skalpove. Također i u HT Premijer ligi Zadrani se s Cibonom, Splitom i Cedevitom bore za prvu poziciju. Drugim riječima nije nam mogao doći teži gost u trenutku kad nam je svaki bod itekako bitan.

Ivan Tvrtko Majić pouzdani je bek u sastavu Braslava Turića. Neki dan je proslavio 25. rođendan i sada je u najboljim košarkaškim godinama. Protiv Zadra će morati naporno raditi kako u napadu tako i u obrani.

Čeka nas teska utakmica protiv ekipe Zadra koja igra jako brzu i pametnu košarku. Ukoliko želimo što duže ostati u utakmici moramo najprije odgovoriti fizički trčanjem i čvrstom obranom. Pobjedama i dobrim igrama koje smo pružili u zadnje vrijeme imamo se pravo nadati dobrom rezultatu”riječi su Ivana Tvrtka Majića.

Utakmica je na rasporedu u ponedjeljak 6. veljače s početkom u 18 sati. Ulaz je besplatan i pozivamo sve ljubitelje košarke da svojim prisustvom uveličaju ovaj košarkaški praznik.

 

The post U ponedjeljak nam dolazi Zadar appeared first on Košarkaški klub Gorica.