Prijava

Vaša prijava

Nedostajalo nam je „ono nešto”

[]

Prošle sezone predsjednik KK Gorica – Duško Radović – potpisao je s predstavnicima Zadra Povelju o suradnji i prijateljstvu. Međutim, jučerašnja utakmica protekla je u velikoj borbenosti igrača obje ekipe. Gorica je bila ravnopravna u 1. četvrtini, a kasnije je Zadar uspostavio kontrolu nad utakmicom. Bikovi se nisu predavali i u zadnjih par minuta došli su u priliku da smanje razliku na jedan posjed. Na žalost, prilika je propala i gosti su zasluženo slavili 71:82.

Goričane su predvodili Milan Lužaić i Karlo Uljarević s 14 poena, a njima uz bok bio je Jure Gunjina s 13 poena i 8 skokova.

Čestitam Zadru na pobjedi. Borili smo se, dali smo sve od sebe, ali je teško igrati protiv ovakve ekipe. Njihovih 19 skokova u napadu samo pokazuje da nismo mogli imati kontrolu obrambenog skoka. Nedostajalo nam je ‘ono nešto’ u završnici kad smo došli na samo šest razlike, izostala je realizacija. Bili smo dobri, bili smo blizu, ali još uvijek ne ide protiv ovakvih ABA ligaških momčadi. Nadam se kako ćemo u petak protiv Cedevite Juniori biti još bolji i da ćemo pružiti jednu dobru utakmicu”rekao je nakon dvoboja trener Gorice Braslav Turić.

Ivan Nakić Vojnović imao je težak zadatak boriti se pod obručima sa zadarskim centrima, a poslije utakmice je izjavio: Za početak čestitam ekipi Zadra na pobjedi. Bilo je lijepo vidjeti toliko publike na tribini i gušt je bilo igrati pred njima. Utakmica je bila čvrsta i fizički zahtjevna, gdje smo se čak dobro držali do poluvremena. U 2. poluvremenu smo pali fizički i pala nam je koncentracija i oni su iskoristili priliku da se rezultatski odlijepe. Međutim, uspjeli smo se vratiti i dovesti utakmicu u egal. Da su ušli neki šutevi i da su bile bolje neke reakcije mogli smo do bodova. Ali sve u svemu bili smo puno bolji nego prije nekoliko tjedana i ako ovako nastavimo možemo se nadati dobrim stvarima.”

Priliku za nove bodove Bikovi će imati u petak protiv Cedevite Junior u 18 sati, a utakmica će biti prenošena na HKS TV-u.

 
  
 

The post Nedostajalo nam je „ono nešto” appeared first on Košarkaški klub Gorica.