Prijava

Vaša prijava

Sutra protiv Širokog

[]

U 13. kolu koje se igra u Širokom Brijegu čeka nas dvoboj s domaćinom ovog turnira ABA2 lige

Košarkaši Gorice bitno su podigli formu, pobijedili u dvije vezane utakmice domaćeg prvenstva (Furnir i Dinamo) i još jednoj u ABA2 ligi (TFT Skopje). Imali smo i šut za pobjedu protiv Šenčura kojim bi pobjednički niz produžili na 4 utakmice, ali lopta je odsjela na obruču.

U takvom raspoloženju čeka nas zadnja abaligaška utakmica ove sezone protiv domaćina ovog turnira ABA2 lige. Široki je svakako favorit u ovoj utakmici, ne samo zato što je domaćin nego i zbog položaja na ljestvici jer su Širokobriježani na diobi 2. mjesta. U njihovim redovima nastupaju i neki poznati hrvatski igrači poput Ive Ivanova i Duje Brale, ali i američki igrači Daishon Knight i Emmanuel Little, a predvodi ih bivši trener Cibone Ivan Velić.

Bikovima je najveći problem što utakmice ABA lige igraju bez Milana Lužajića koji nema pravo nastupa i što im je ovo četvrta utakmica u zadnjih tjedan dana. Trener Braslav Turić najavio je susret riječima: „U subotu protiv Širokog igramo zadnju utakmicu ove sezone u ABA2 ligi. Odlična su ekipa koja je dobro pokrivena na svim pozicijama i s dva jako kvalitetna Amerikanca. Imat ćemo tešku utakmicu pogotovo što nam je to četvrta utakmica u 8 dana. Nadam se da ćemo biti na nivou kao što smo bili u zadnje dvije utakmice u prvenstvu Hrvatske i zadnje dvije u ABA2 ligi.”

Utakmicu igramo u subotu 11. ožujka s početkom u 18 sati, a prijenos će biti na Arenasport kanalima.

The post Sutra protiv Širokog appeared first on Košarkaški klub Gorica.